|
PUG 206 YALPALAMA SESİ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
10URAKAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2015 Saat 09:15 |
Merhaba Arkadaşlar,
Araç da sizlere daha önce söylediğim bir rolanti dengesizliği vardı o sorun devam ediyor... Benzin pompası değişti... ama hala devam ediyor... bu devam ederken şimdi de aracı dinledim değişik bir ses duyyorum sanki birşey yalpalıyor gibi acaba lastiklerden mi? yani araca gaz verince VuuuVuuuuVuuuuVuuu diye dönen birşeyin yalpalama sesi geliyor... acaba lastiklerden mi? Ama gazı kesince bu ses de neredeyse kesiliyor ama araç belli bir hızda süzülüyor yani... Balans yaptırsam mı? Geçenlerde sağ ön alt tabla değişti ama ondan önce de var dı? |
|
blntctn
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ya walla pek anlamıyorum ama geçen benim araçta da gaza bastığında bi ses geliyordu usta dinledi de gergi kayışını ve gergi bilyasını değişti ses kalmadı ama benimki çok belli bir ses değildi farkedilmiyordu çok fazla. gergi kayışına bakınca ömrü gitmiş gördük çürüme yapmaya başlamış el ile katlayınca kırılmaya başlıyordu.
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
10URAKAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2014 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben gerki kayışını yaklaşık 2 ay önde değiştirdim ancak biraz gergindi sanırım ya ama ondan olabilir mi acaba? sadece kayış değişti oradaki makara sistemi değişmemişti.
|
|
blntctn
2. Vites Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benimkide yaklaşık 10.000 km önce değişmişti kayış ama kalitesizliktenmi anlamadım ama elimle bükünce bir gevreklikten dolayı çatlamalar oluyordu orjinalini öyle yapınca problem olmuyordu esnekti.
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
|
10URAKAR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hımm.. Ben orjinalalmıştım ama önceki çıkan dediğiniz gibi gevrekti ama yenisinin et kalınlığı hem fazla hemde güçlü duruyordu... benim aklım oradaki makaraya takıldı valla...
|
|
blntctn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yine yanlış bilgi wermiyim ama belki oradandır diye hatırlatmak istedim :)
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |