|
Düzelmeyen Titreme Sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
cnrars
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2015 Saat 14:57 |
Merhaba,
307 aracım var, aracımda bitmeyen bir titreme sorunu var, 100km den sonra direksiyon titremeye başlıyor, hız arttıkça titreme artıyor, dündüz otoban yol, lastik değiştirdim olmadı, balans yaptırdım olmadı, jantta eğiklik yok, hiç bir yerde hasarı yok aracımın, başka ne olabilir? Düzeltemiyorum..
|
|
madblueblacksea
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Akslarda olabilir yer balansı yaptırman gerekir bunu anlaman için. Zaten lastikleri balans yaptırdım diyosun yer balansinda çıkan fark ya aks da yada fren disklerinde diye düşünüyorum
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende akslardan şüphe duyarım çünkü başka titreme yapabilecek aktarma organı yok yani ne gibi bir titreme onuda bilmiyorum ama jant lastikta balanslarda sorun yoksa ilk olarak aks geliyor aklıma daha bir çok şeyde söylenebilir ama.Eğimde 1 den 2 ye çekerken yığılma vuruntu tarzı bır durum yaşatıyormu araç bu olayların haricinde ?
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Gaza basinca titreyip gazii birakinca kesiyosa aks lalesi.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
nowaci
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2014 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Lastiklerin havasına baktır.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |