![]() |
|
Gün geçmiyorki arıza çıkmasın |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakao ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2014 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2015 Saat 15:35 |
Öcelikle herkesin kandili mübarek olsun. Geçen gün sinyal arızası sebebiyle elektrikçiye götürmüştüm arabayı sinyal kolu değişmişti. O günden beri hiç korna basmalık bi durum olmamıştı. Bugün giderken kontrollü geçmek için korna basayım dedim ve korna çalışmıyor. Acaba 206 2001 xt sigorta şeması ayrıntılı olan yada korna sigortasının yerini bilen varmı. Yada başına böyle birşey gelip çözümüne ulaşan birisi yardımcı olabilirmi? Herkese iyi forumlar şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
hakao ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2014 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şimdi arabaya indim tekrar kornaya basınca önden tik tik diye bir ses geliyor. Bu ses hayra alametmidir sizce. İlk arabam olduğu için araba konusuna çok yakın değilim.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bir elektrikçiye gösterin ben ce
|
|
![]() |
|
Bugün gidememde yarın götürem kendim de öğrenem diye çabalıyom herdefasında ufak bişiy için gidince sanayiye mutlaka başka biyerinden bişiy çıkarıyolar.
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Sikinti yapma ya bunlar basit seyler.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bencede basit insan kaynaklı bu hataların çoğu geçmiş olsun kolu yapıcam derken bi yerlerini kurcalamışlardır büyük ihtimal yada bozulcağı varmış tesadüf etmiş.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
palet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
Bastığınız da tık tık diye ses geliyorsa sigorta dan değildir. Korna nın kendisi arıza yapmıştır. korna ıslandığında da yapar. Piyasa dan 15 TL. ye alabileceğiniz zeger marka Türk malı korna ile eski kornanızı değiştirebilirseniz sorun çözülecektir.
|
|
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |