Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - APP PLAKA
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

APP PLAKA

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
impact Açılır Kutu Gör
BÖLGE TEMSİLCİSİ
BÖLGE TEMSİLCİSİ
Simge
İZMİR İL TEMSİLCİSİ

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı impact Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2013 Saat 16:57
vizede birşey olmaz polis ceza yazar(bagajda orjinali olsa bile)
ben o yüzden vectrada öndeki plakayı orjinale cevirmiştim..
Yukarı Dön
cansytnn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı cansytnn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2013 Saat 23:01
Ben de bagajda orijinalleri taşıdım sürekli artık çevirmeler radarlar artınca orijinalleri ile değiştirdim
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Kasım 2013 Saat 02:15
Herkesin dediği gibi  polisin insiyatifine kalmış anlık bir durum bızım arkadaşın araçta bişey bırakmadılar bir gün egzos bır gun fılm otekı gun sıs plaka derken bağlattı aracı en sonunda hepsınınde cezalarını ödedi ama sureklı bıseylerden ekıplere takıldığı ıçın en sonunda yırtamadı anlıcağınız rıske etmeyin derim zaten söylenenler gibi artık modası geçti  en dandık araçta bıle var tabıkıde yakışanlar oluyor ama bunca zahmete gırmek yerıne güzelce plakaların kenarlarındakı sıyahları sıldırıp sut beyaz sade ve şık bır şeyler yapabılırsınız orjınal plakalara yada bır reklamcıya gıdıp dırek olarak kestırebılırsınız çerçeveleri, gerekırsede bıraz yazıların ustunden geçılırse ısteklerınızı karşılar rıskede atmamış olursunuz ...
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 14:46
son durum nedir arkadaslar bu app olayında? biraz sahibinden com da ilanlara baktım. kimisi on arka cemiyet muhurlu 120 demis, kimisi muhursuz cifti 60 demis 80 diyen var. muhurku on arka 160 diyen var 200 var. pleksi plakalık on arka muhurlu 250 diyen var varda var. ama benim kafada sorular da var. yasak mı bu? ben 2014 galeriden satılan arabalarda app plaka ile cıktıklarını goruyorum onlara yasak degil mi? son zamanlarda sokakta cogu araba app oldu. bu isin aslı nedir bilenlerden yorum istiyorum.
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
kayali Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kayali Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 15:45
Abicim bostancı sanayide cemiyet mühürlü app plaka 80 tl sahibindende fiyatları abartmışlar aynı gün içindede getiriyorlar ve eğer düzgün bir app plaka yaptırırsan kesinlikle polis sorun yaratmıyor çünkü üzerinde mühür var

Düzenleyen kayali - 31 Ocak 2014 Saat 15:46
Yukarı Dön
rizeli_53 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı rizeli_53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 16:12
bir sıkıntı olmaz inşallah. polis takmak istedikten sonra her türlü şeyden takar. bende mühürsüz ve şükür allaha 1 senedir hiçbir sıkıntı olmadı. gaz taktırıp muayeneye girmeyi düşünüyorum. orada da geçiyor kusur bile gözükmeden. diğer aracımız connect geçti takılmadan ve hafiif kusur yazmadan
Yukarı Dön
s.seckin Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı s.seckin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 16:47
abi app yasak daha dogrusu mühürsüz yasak app ye mühür basılıosa soruun olmaz  ama en iyisi plakalar eskiyse yenisini 22 tl ye çıkarıolar bide kalınşlaştırsan süper olur hiç gerek yok :)
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 21:23
Orjinalini yazan: kayali kayali Yazdı:

Abicim bostancı sanayide cemiyet mühürlü app plaka 80 tl sahibindende fiyatları abartmışlar aynı gün içindede getiriyorlar ve eğer düzgün bir app plaka yaptırırsan kesinlikle polis sorun yaratmıyor çünkü üzerinde mühür var

maslak sanayiye gittigimde ustama sorayım ozman ben de. belki uygun yapan bir yer biliyordur. sahibinden gercekten ucmus, hele biri montaj 20 tl dedi. alt tarafı cift taraf bant atacan arkadas. onu gectim. 120 tl alıyorsun montaja ucret alma bari..
Yukarı Dön
kayali Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı kayali Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2014 Saat 21:39
Abi vallahi bizede takmadılar aldığımız yer ofisti ama 20tlye montajda baya uçmuşlar nerden koparsak kardır diyolar birde mühürsüz satanlar 50 tl istedi sonra bizim gitiiğimiz yerde kadın 80 dedi uzun bir pazarlıkla 75 anca indi  akşam saatlerinde ofise geliyor plakalar ordan elden alabiliyosun yada kargoluyolar 
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 03:18
3m marla çift taraflı bantla cok saglam yapısıyormus, zaten montajda vida istemezsen bu bantla takıyorlarmıs,uygun fiyata nizami kurallara uygun bisi bulursam alırım sanayiden belki kendim  de takarım.  ama 80in bi kurus ustunu vermem diye dusunuyorum kafamda, sonucta plaka yani goruntu dusunda hic bir katkısı olmicak bana.. havadan para gidicek diye bakıyorum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 04:17
Arkadaşlar; polis 34 plaka olup beşiktaş baskı app ye birşey demiyor.örneğin benim araba. 34 plaka ve beşiktaş baskı app. çünkü beşiktaş baskı app; 34 plaka ile özdeşleşmiş artık. yani o fontu gördüğünüzde direk istanbul plaka diyorsunuz.

ama anadolu plakasına app bastırırsanız dikkat çekerseniz. örneğin 31 plakaya beşiktaş app veya fransız kesik app bastırırsan tabiki polis kenara çek der.örneğin bu arkadaşın polis çevirmesine takılması %80 olasıdır.

anadolu plakasına besiktaş baskı app. ...

bu haberde dediklerimi doğruluyor.
http://www.samsundahaber.com/samsun-haber/samsun-trafik-polislerinden-sahte-plaka-app-denetlemesi-h9796.html

İstanbul dışındaki illerde app olayı sakat arkadaşlar.

Düzenleyen maverick - 01 Şubat 2014 Saat 12:47
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 09:44
güzel açıklama olmuş sağolasın. şimdi uygun fiyata beşiktaş app bulmak kaldı.
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 12:44
Ben pleksi plakalik app mühürlü plaka 4 parça 130 tl ye yaptırdîm
Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şubat 2014 Saat 12:50
Orjinalini yazan: Burak Burak Yazdı:

Ben pleksi plakalik app mühürlü plaka 4 parça 130 tl ye yaptırdîm

pleksi plakalıklar da dahilse iyi bir fiyata yaptırmıssn burak. memnun musun gorunus degisti mi arabanın?
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2014 Saat 19:17
forumda istanbul avrupa yakasında, yakın zamanda app plaka yaptıran arkadasımız var mı? varsa, bana yer tavsiye edebilir mi?
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2014 Saat 19:52
geç gördüm k.bakma evet pleksi plakalıklar dahil avrupa yakasında eyüpte oturuyorum ben ramide yaptırdım.
Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2014 Saat 13:13
Burak dostumuzun yönlendirmesi sayesinde dün ben de APP'lendim. Çok şık duruyor herkese tavsiye ederim.. Thumbs Up
Yukarı Dön
yusomu Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı yusomu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Nisan 2015 Saat 10:54
plakasızda gezdım app plakalıda  gezdım yazı karakterı fransız kalın yazıydı karsıdan baktınmı kendını bellı edıyodu hıc bı sıkıntı cekmedım muayeneyede gırdım ne kusur yazdılar ne baska bısey aracımı sattıgım zaman bagajda orj plakasınıda verdım alan kısı boyle daha guzel kalsın dedı yukarıdada belırtılen gıbı polısın ınafına kalmıs
508 1.6 ACCESS VTI Auto6R
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 427 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 461 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 4807 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4052 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 1317 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 342 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 1892 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 36364 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 105749 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 2773 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 32376 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 54571 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1238 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 18741 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 2770 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 502 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 454 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 17015 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 2860 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 2367 0 Westbornova
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 MAY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 2
torekV 1
AtomAdnan 1
Bayer 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English