![]() |
|
307 xs doubledin acil yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cempiero ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2014 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2015 Saat 12:54 |
arkadaslar merhaba 2002 model 307xs aracima doubledin almayi dusunuyorum fakat hangisini alayim navitech dtv-8500 aklima baya yatti 6.2 inclik fakat bu cihazi aldigimda cerceve sorubu yasarmiyim almam gerekirmi cerceve yardimci olursaniz sevinirim veya cerceve almadan birebirnoturan bir urun varmi
Düzenleyen cempiero - 09 Nisan 2015 Saat 13:00 |
|
![]() |
|
pekmez006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aldımı sony al bi kez al navitec mavitecle uğraşma
|
|
2008 wv golf 1.6 midline
2002 toyota corolla 1.6 sol h.b 307 xr 2003 gri 110 hp. |
|
![]() |
|
cempiero ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2014 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
guzel diyonda kardesim kac para sony ben fazla para vermek istemiyorumda :))
|
|
![]() |
|
pekmez006 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2013 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 328 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
Ben ankaradayım sony bayi tandık geçen diyordu bi ürün indirimde diye 500 tl iyi araştır navitec fiyatına sony
|
|
2008 wv golf 1.6 midline
|
![]() |
|
simdi baska bi urun buldum oda navitech dtv-8200 330 tl ozellikleride gayet iyi dahili tv dvd falan calistiriyor dedigim gibi cok fazla da para vermek istemiom arabayi satarken bide sokturmeye calismayim :))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pekmez006
hocam 330 tl az bir fiyat değil eğer dandik birşeyse 330 tl çöpe gidiyor demek ki az bi para da değil daha iyi anlayanlar illaki vardır 307 ye cup diye oluyor duble lar ancak aldımı pişman olma yani
|
|
2008 wv golf 1.6 midline
|
![]() |
|
palet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 292 |
Navitech in ürünleri fena değildir ancak yine de Ekran aydınlatmasını gözünüz ile görmeden satın almayın. Gün ışığında yeterli ekran aydınlatması varmı ona bakın. Sanıyorum bu ürün de navigasyon da yok.
|
|
2013 - 508 Allure 1.6 e-HDİ
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
aynen navıtec bulaşma derim ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |