![]() |
|
Motor Isinana kadar sesli calisiyor. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2015 Saat 23:36 |
Meraba arkadaslar . motor isinana kadar aracim az sesli calisiyor ama isindiktan sonra gram ses yok sanki arac calismiyor bunun sebebi ne veya neler olabilir . yagi degistireli 3000 km oldu on yagin durumunun on duzen ve baski balata yapilirken cok iyi oldugu soylendi seviyesi vs tam . simdiden tesekkur ederim
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
![]() ![]() ![]() ![]() |
++++++
|
|
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3069 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benimki de aynı ben normal olduğunu düşünüyorum. Soğuk motor her zaman daha titreşimli ve sesli çalışır. Hele ki hava 15 derecenin altında olduğu zaman. Benim görüşüme göre sorun yok normal
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Benim dizelde aynı. Bu bi sorun değil ısınınca kesiyorsa. Supap ayarını kendisi yapıyor motor ve bunuda yağ basıncıyla yapıyor. Motor ısınıp yağı iticilere tam doldurunca sorun kalmıyor. Sesi kesmiyorsa sorun var demektir. Bugün yarın baktırırım derken iticiyi yerinden fırlatıp bin liramı yedi aslan :)
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Gecmis olsun .. Benim isininca hic ses yok sormak istedim tesekkur ederim
|
|
|
|
![]() |
|
nirvana666 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mart 2015 Konum: Gavur İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nirvana666
Bu marka/model farketmeksizin normal bir durumdur.Hatta bi düşünün arabalar yazın ne kadar kolay ve zahmetsiz çalışır ama kışınsa hep problem/sarsıntı/titreme vs.Tamamıyla mevsimsel birşey.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Tesekkur ederim aslinda dusununce mamtikli
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |