![]() |
|
satılmıştır |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2015 Saat 12:48 |
satıldı
Düzenleyen Secks - 26 Nisan 2015 Saat 21:47 |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2002 xt aracım var teybin kaset çalar aux benım teybe uyar mı acaba
|
|
![]() |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
bide fotograf koyarsnız memmnun olurum ekranla aux un
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Secks ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
RD3 teyplere uygun cd changer özelliği olması gerekir. Aracınızın teyp ve ekranını içeren ön konsol fotografı yollayabilirseniz birşey söyleyebilirim.
Ben de fotograf ekleyeceğim.
Düzenleyen Secks - 10 Şubat 2015 Saat 13:13 |
|
![]() |
|
suan arac yanında degilim ama içi aynı böyle
ama bunda ekran var bnm ekranım tek satır , aslında ekranınızı alsam daha iyi olur tusu yaptım da yol bilgisayar ekranım yok sadece ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
İçi böyleyse ikisi de uyacaktır.
|
|
![]() |
|
anladım taksit imkanınız var mı acaba bi siteden filan sahibindenden olabilir, ikisinide alabilirim
kredi kartına taksit Düzenleyen monalos - 10 Şubat 2015 Saat 18:02 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ekran satılmıştır. Sadece Audio System kaldı.
|
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
ben bu cihazı çok aradım ama bulamadım partner adventure 2010 modele uygunmudur
|
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
|
Günceldir
|
|
![]() |
|
Muhtemelen değil. RD3 teyplere uygun, sizin araçta RD4 var sanıyorum.
|
|
![]() |
|
Şimdi baktım RD3 varmış uyabilir belki ama kesin olarak bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Merhaba, 2005 model 307 xt aracım var. Şu kaset çalar ve 5 li cd changer olanlardan... Modülü sorunsuz uygulayabileceğimi düşünüyorum... Herhangi bir sorunu var mı cihazın... özellikle seste cızırtı vs. gibi. teşekkürler..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |