![]() |
|
araç zıplıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
omera ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2015 Saat 19:33 |
arkadaşlar merhaba..
bugün iş yerimin önünden birinci viteste sola dönerek kalkarken arabada zıplama gibi birşey oldu. tam anlamadım ama arka taraf zıplıyor gibi hissettim. lastikmi patlamış diye düşündüm ama indim baktım lastikler iyi. altına baktım birşey yok.. sonra tekrar bindin yürüttüm, bir kez daha yaptı ama ondan sonra yapmadı.. eve kadar ışıklarda falanda durdum bişey olmadı. çok kıllandım. baskı balatadanmı bujilerden mi yada ara sıra olur böyle şeylerden mi :) tam anlamadım |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zıplıyor derken?
|
|
![]() |
|
omera ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
arka taraf hopluyor gibiydi..
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Benim aklıma el freni geldi nedense. Hani çekili kalır da birden indirince arka taraf zıplar.
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Bencede el franini birden indirmişsinizdir haliyle oturmuştur aracın arkası biranda size zıplama gibi yansımıştır.Örneğin 5 kişi bindiğimiz araçtan yolcuları bıranda indirip kalkış yaparken arka tarafta bir esneme oluyor aracın bende bu şekilde yorumluyorum yoksa baskı balata buji falan onlar uzak şeyler konuya.He tabi siz zıplama dıyorsunuzda araçta tekleme yoksa tekleme yapıyorsa araç orasını bılemem.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
+
Tekerlerin hava basınçlarını kontrol ettirdiniz mi? Ön düzeni kontrol ettirdiniz mi? |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Tam sol yürüyünce yapıyorsa arkadan değil önden gelir ki muhtemelen akstır.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |