![]() |
|
cam filmi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ya neden tırsıyorum bılıyormusun sımdı maddelerı okudumda sürücüyü ilk seferde uyarma 2.seferde trafıkten men etme dıye madde var napıcam afalladım kaldım
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kendiniz yapabilirsiniz, camsil sıkın filmlere ıslansınlar, 10 dk beklesin, biraz daha sıkın ve yavasca uzlarından cekin sokuleni cekin cıksın, ufak parcalar kalırsa tinerli ya da benzinli bir bez yardımı ile kazıyın cıkıyor. cam cizilmez korkma, arka camı sokerken dikkatli ol sadece, cam rezistansı vardır, filmle beraber onu da sokme sakın. cok sırıtmıyorsa ya da yeniden film yaptırıcaksan arkayı elleme kalsın. polis zaten arka cama bisi demez.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
darklebron ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
arkadaşlar nereye ne kadara söktüreceğim ve çizilmesini istemıyorum camın önereciğiniz bir yer bir yöntem varmı kendımde yapabılırım
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
muaynede hafif kusurla gecersiniz fakat trafikte kullanılması yasak.
çeviren kişinin insiyatifindesiniz, cok koyu derse söktürebilir ceza yazabilir. kardesim gercekten sans işi bu, sen en açığından takarsın ilk gün cevirir soktururler, başkası ön cam dahil zifiri karanlık cekmistir yıllardır o sekilde geziyordur, ne cevirirler ne sorarlar. bir yere basvurmanı da önermem vakit kaybı olur daha cok paran gider. bisi de degismez. gecmis olsun. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Ceza var diyenler de var ceza yazmak yasal değil diyenler de...
Geçmişte dava edip kazanan da var ama emsal teşkil etmiyor nedense... http://www.sigortam.net/trafik-sigortasi/araclara-cam-filmi-cezasi http://www.hukuki.net/showthread.php?114110-Trafik-cam-filmi-cezasi |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı darklebron
arkadaşlar sabah sabah polis kenara çekti cam filminden 189 tl ceza yazdı (açıkçası yazası vardı cam filmini bahane etti %100). benı bu cam filmi konusunda mevzuatı anlatacak bilgilendirecek biri varmı? ha bi de mahkemeye itiraz etme durumuda varmış o ne oluyor? ben muayenede geçmiştim hiçbir sorun cıkarmadılar fakat neden boyle şans bizi vurdu?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |