![]() |
|
Baskı balata ve fren hidroliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2015 Saat 21:02 |
Arkadaslar baskı balata bitip bitmediğini bu gün denedim ama ne kadar doğrudur?
Vitesi 3 e taktım 2500 devir verdim yarım devriyajla hareket eder gibi oluyor ama tam çekince şak diye sitop ediyor.Sizce nasıl ? 2. Olarakta çok dik yokuşta el freni ışığı yanıp yanmama arasında git gel yaptı sorun nedir ?sadece fren hidroliğimi ? |
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
debriyajın kaçırıp kaçırmadığını , düşük hız yüksek vitesdeyken gaza yüklenerek anlayabilirsiniz. araç boşa sarıp devir yükseltiyorsa kaçırıyordur, hafif boğulup ağı ağır hızlanıyorsa sorun yoktur.
|
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Muhtemelen sıkıntı yok denedim Teşekkürler
bi arada şu hidroliği ekliycem
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
aynen ![]() |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
kopiiilcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kopiiilcan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güzel tavsiye.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |