![]() |
|
206 SES SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TRF ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2015 Konum: ARTOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2015 Saat 18:36 |
ARACIMI YENİ ALDIM AMA ARAÇ İÇ AKSAMDAN ÇOK SES GELİYO YOL AZ KÖTÜ OLSUN YETER. AYNI KONUYU YAŞAYIPTA ÇÖZEBİLEN VAR MI
|
|
GÜZELLİĞİN ON PARA ETMEZ 206 BENİM OLMAYINCA
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne tarz bir ses ön takım arka takımlardamı sorun sıkıntı var.Lastiklerden olabilir onun dışında 206 da ses yalıtımı pek iyi değil illa alır yok sesını ıvır zıvır sesleri içeri.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
206 da iç aksam sesleri kronik gibi birşey
![]() |
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Benim 206'da da geliyor en çok da uyuz olduğum arka tekerlerin üstünde davlumbaz yok bütün yolun sesini yoldan kalkan küçük taş parçalarının çıkardığı sesler falan hepsi içeride
|
|
![]() |
|
TRF ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şubat 2015 Konum: ARTOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
sesden dolayı pişmanım aldığıma arkadan çukura girince küt diye ses geliyo biri oturunca ses yok ama
![]() |
|
GÜZELLİĞİN ON PARA ETMEZ 206 BENİM OLMAYINCA
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
arka amortisörlerde kauçuk gibi birşey var onlar parçalanmış olabilir. bi kontrol edin... öyle bir durum varsa sadece o kauçukları değiştirebilirsiniz...
|
|
2005 Peugeot 307 1.4 hdi
1997 Opel Vectra 1.6 16v CD 2003 renault clio 1.5 DCI 2006 peugeot 307 1.6 HDI 2006 ford fiesta 1.4 TDCI |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Sesten dolayı pişman olucak bir şey yok yapılması gereken yerlerini yaparsanız ses falan gelmez bendede çok ses geliyordu örneğin motor soğukken tavan labasından bile titreme sesı gelıyordu bagaj kapağı titriyordu ön cam kenarlarındakı plastıklerden vs vs hepsini tek tek tespit edip yaptım sıkıntı yok.Elinizden geliyorsa birde yalıtım mesela ben kapı ıçlerine hoparlör yapıcam musaıt bır zamanımda o sırada yalıtımda yapmayı düşünüyorum.Ayrıca tüm kapı bagaj kaput fitillerini yenilicem buda bir etken.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |