![]() |
|
ARANIZA YENİ KATILDIM BAZI SORULARIM VAR |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eyupgulmez ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eyupgulmez
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2015 Saat 12:30 |
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım 10 günlük pejo 206 1.4 comfort sahibiyim
araçımda anlamadıpım bazı sorunlar ve eksiklikler var 1)lpg de giderken benzin göstergesi düşüyor daha sonra 20 tl lik benzin aldığımda benzin ibresi eski yerine geliyor araştırdım yol bilgisayarı lastiklerden ölçüyormuş kilometreyi bundan dolayı böyleymiş çözümüde:sanırım 0.47 lik bir direnç ve bir basıp bırakan cinsten bir anahtarla sorun çözülüyor ama bu ne kadar sağlıklı emin değilim birde psa die birşey var o nedir ne kadar sağlıklıdır 2)aracımda yol bilgisayarı olmasına rağmen mevcut yakıtla ne kadar gideceğimi göstermiyor bu yokmu benim aracımda ama kapılar açıkken yol bilgisayarında ön sol veye sağ hangisi açıksa o yazıyor aracım 2009 model 1.4 comfort ac lpg li teşekkür ederim şimdiden.
|
|
![]() |
|
blntctn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2015 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 451 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bildiğim kadarıyla cewap wereyim 1) belli modellerde bu olay var araç şamandıranın arızalı olduğunu düşünerek lastik dönüşüne göre hesaplayıp benzini düşüyor bende tüpü fulleyince yada aracı çok rampa bi yerde bırakıp stop edip çalıştırdıktan sonra yine eski haline geldi arkadaşlar taktırmama taraftarıydı bir arkadaş ta bu soruyu sormuştu. 2) tek satırlı ekran var ise göstermiyor (bendeki gibi) 3 satırlı bir ekran işini görür bildiğim kadarıyla
|
|
Peugeot 206 1.4 XT
Volkswagen Golf 1.4 TSI |
|
![]() |
|
eyupgulmez ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı eyupgulmez
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim arkadaşlar sizlerde düşünceleriniz yazarsanız sevinirim
|
|
![]() |
|
kobedogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2015 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
bende bildğimi söyliyeyim araç normalde benzinli ama tüp takıldığında beyin bunu algılayamıyo hala benzinde gittiğini sanıyo o yüzden ibre aşağıya düşüyo korkulucak bişe yok kontak açıp kapatınca eski haline geri geliyo :)
|
|
![]() |
|
telif69 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2015 Konum: Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
KOntak açıp kapatmak benim 206 da işe yaramıyor. Benzin kesici röle taktık ama tam üç tane röleyi yaktı araç. Ben alıştım ama alışana kadar 2 tane benzin pompasını murdar ettim. Şimdi benzinsiz asla kullanmıyorum.
|
|
Meyleyleme ol yare kim ağyar eli değmiş / Efsürde olan gülde letafet mi bulunur
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |