![]() |
|
307 Jant seçiminde yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Jantlar takılmadan önce kaliper kapaklarını kırmızıya boyarsın birde gri logoyu siyah yaparsın daha dikkat çekici olur , dediğim gibi sade ve şık olur :) Düzenleyen Zagorka - 08 Mart 2015 Saat 21:23 |
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
FACE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2014 Konum: AKTİF Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Aklım karisiyor..
|
|
![]() |
|
cansytnn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
kesinlikle arka tekerdeki jant derim acaba adresi özelden yollayabilir misiniz fiyatla birlikte
|
|
![]() |
|
FACE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2014 Konum: AKTİF Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Tesekkur ederim, ozelden yolladim.
|
|
![]() |
|
Tercihiniz nedir daha çok yorum istiyorum dostlar.
|
|
![]() |
|
Özel6521 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
Arkadaki jantlar replica mı bana mı öyle geldi. Yanlış anlamayın bende replica kullanıyorum hemde ds4 ün replicasından
|
|
307 Hdi 1.4 Xr 2004
|
|
![]() |
|
Replica tabi.orijinalini hicbir arabada görmedim siz gördünüz mu? ds4 replicayi görmedim.
|
|
![]() |
|
Özel6521 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 78 |
307 Hdi 1.4 Xr 2004
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() Benim aracın üzerindeki jantlar .. benimkiler 15 inc sizinkiler 16 olacak sanırım 16 inc göze daha hoş gelicektir .. # Bende baştan sizin gibi karmaşık jantlar düsnüyordum ancak daha sonra bunları taktırdım ve dahada güzel oldu bence :)
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
BMW (CM6463AH) ( BG ) Opel İnsignia (16GP802) TR EX CAR : Peugeot 307 (16CSN72) |
|
![]() |
|
Evet sizinki de güzelmiş ama yanlış anlamayin da artik standart oldu bu gibi jantlar.ben biraz farklı olsun istiyorum. Yoksa inanın o kadar çok 5 kollu modeller var ki.
|
|
![]() |
|
standart olduğunun farkındayım :) bu yüzden bende dediğim gibi baştan sizin gibi düşünüyordum ancak aracın üzerinde çok kötü durdu , küçük olmasıda bi etken tabi .. yinede sizin zevkinize kalmış ..
|
|
Ww Sharan (K0455BA)(BG)
|
![]() |
|
Simdi aklıma kuşku düştü ya😕sizinki nasıl bir modeldi? Benziyormuydu benim beğendiğim janta?
|
|
![]() |
|
Yardim lütfen, kararsız kalıyorum.
|
|
![]() |
|
Hafif kabartmalı yok ki piyasa.bu denediğimin rengi o kadar açık ve çiğ kaldiki.
|
|
![]() |
|
Yorum yapmak isteyen. Arkadaşlar arkadaki jant 208 gti jantiymis.yakışır mi 307 ye?
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bencede 2. resim arka tekerdeki...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
arka janta koyduğun jant siyahlarıda olduğu için pek kendini göstermez. Ön taraftaki iyi 5 kollu gibi görünen araları açık olan.
|
|
![]() |
|
Teşekkürler yorumlar için.
|
|
![]() |
|
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
308 jantlarına baktınızmı ? belki onda güzel seçenek vardır. bide replika jant tercih etmeyin bence araçta en önemli parçalardan biri jant
|
|
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
|
![]() |
|
emrercmrt ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emrercmrt
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |