|
motor veya enjektör temizleyici... |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2015 Saat 14:35 |
arkadaşlar, benim aracım 1.6 hdi 407, motorumda şu anda herhangi bir sıkıntı yok ancak yakın bir zamanda ortalama olarak 1.000 km kadar bir uzun yol yapacağım, uzun yola çıkarken enjektör temizleyici katkı maddesi kullanmak istiyorum, içinizde enjektör temizleyici ilaç kullanan var mı ve tavsiye eder misiniz ?
Düzenleyen 407 ERHAN - 23 Şubat 2015 Saat 14:36 |
|
BİR DOST BULAMADIM, GÜN AKŞAM OLDU...
|
|
baybaba
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Açıkçası bu tür katkıların fayda sağladıklarına inanmıyorum, bir ara bende düşündüm ama
araştırınca kullanıp problem yaşayanları okuyunca , durduk yerde macera aramak gibi geldi bana, |
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kendini kanitlamis firmalarin urunlerini tavsiye ile kullanin.
Wurth Berner v.s Katkiyi uzerindeki kullanim talimatini okumadan kullanip maddeye suc atan cok insan gordum. Katki bakim oncesi dolu depoya tum sise atilir ve arac o depo kullanilip depo bitimine yakin bakima girer. Filtre ve yagin degismesi ile arac daha da bir canlanir. Bu esnada kontrol edilmis olur. Bakim esnasinda konulan katki tamamen satis politasidir. Ayrica maddeden zara gorenler kimmis beri gelsin bakayim. Ben toyotayi 10bin de bir servise goturyorum her bakim bir sise katki atiyorlar koca firma bunun zararinin farkinda degil mi acaba ? 30binde bir mazot filtresinden once kullanilmasini tavsiye ederim. |
|
407 ERHAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ocak 2015 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 189 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
teşekkür ederim arkadaşlar...
|
|
|
|
okan77
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
wurth marka aldım yazın aracım 307 1.6 16v. 70000 km de. hissedilir bir fark göremedim...
bir kaç depo kullanmak gerekiyormuş. Direk depoya katkı olarak konulacaksa... 40 tl gibi bir rakama almıştım.
|
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
bana göre en güzeli ve en güveniliri, enjektörleri söktürüp enjektör temizleme cihazına bağlayarak temizletmek arkadaşlar, biraz düşününce bu kanıya vardım...
|
|
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kesinlikle tavsiye etem. Enjektor anca bozulunca sokturun. Dizel enjektoru bir kere cikarilip oynandi mi sonrasinda daha naziklesiyor haberiniz olsun.
|
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
anladım arkadaşım, uyardığın için çok teşekkür ederim.
|
|
|
|
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Wurth al kullan problem olmaz bence yarim depo bile olsa ywter koy depoya kullan diger ucuzlari hic koyma bile. Illa ki faydasi oluyodur kucucuk tupe 40 lira para vermistim ben. Benzinlide kullandim. aracim silkintili calisiyodu rolantide onun icin koymusyum ama ondan degilmis sibop ayari bozukmus.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
407 ERHAN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 407 ERHAN
|
anladım fatih arkadaşım, teşekkür ederim.
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |