![]() |
|
Pejo 206 analog kalorifer rezistansı nerde ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2015 Saat 17:00 |
Arkadaslar baya araştırdım konular hep eskimiş resimler silinmiş aracımın sadece 0 ve 4. Konumunda üflüyor kaloriferi reosta bozulmuş sanırım araçta yeri nerde bu parçanın ve fiyatı ne kadardır simdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
mrt-4 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: ikitelli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardesim torpido altında polen filtresi dibinde 4 kablolu soket
30 35 tl fiyatı kendin takabilirsin çok basit |
|
![]() |
|
vpro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler sağolasın. Kendim halletmeye calısıcam.
edit: üstad torpidonun arkasına nasıl ulasıcz ya sadece kapak var ici sabit kabin gibi duruyor torpido Edit1: arkadaşlar ustaya gösterdim göğsü indircem dedi ancak öyle sökerim dedi bana. 100 liraya kitleyecek. Artık kendim sökmeye calısacağım sanırım. Yaygın bir sorun. İngilizce video da az bucuk gösteriyor arkadaslar. https://www.youtube.com/watch?v=NJ0iRPNezbc Edit2: Arkadaslar asıl sorunum aracın kaloriferi 1 2 3 te üflemiyordu. 4 te son sürat üflüyordu. Çıkardığım parcada tek 1 tane elektronik parca vardı. Oda termal sigorta. Onu kesip telle kısa devre yaptı. Sorunum düzeldi. En kısa zamanda edinip sigortayı lehimletecegim. Hepinize kolay gelsin.
Düzenleyen vpro - 19 Şubat 2015 Saat 13:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |