![]() |
|
Sigara Yanığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||||
CHK35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2015 Saat 11:23 |
|||
İyi fikirmiş aslında
![]() |
||||
2006 206 1.4 HDi Feline Alp Black
|
||||
![]() |
||||
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Birini değiştiremiyorsam hepsini değiştiririm diyorsun yani :) Güzel fikir bende diğer taraflara aynı işlemi mi uygulatsam :)
|
||||
Peugeot 206 Sedan
2007 Model, Comfort, 1.4, 75 HP, Benzin/LPG |
||||
![]() |
||||
serkans ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
foto yollarmısın bi zahmet örnek olması için
|
||||
93-106-307-207
|
||||
![]() |
||||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Benim aracimda da benzer bir yanik vardi. Benimki koltugun on tarafinda ve tam ortadaydi. Capi yaklasik 1cm kadardi. Ben ucgen seklinde bir koltuk desenine yakin olan motifsiz bir arma buldum. Bu armalar utu ile yapistirilabiliyor. Fark gozukmesin diye yolcu koltuguna da ayni yere ayni armadan yapistirdim. Eskisinden daha guzel oldu desem yeridir
![]() |
||||
![]() |
||||
themurat54 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 284 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
|||
Aynen dün buldum Sakarya'da bir auto king 80 TL dedi ve sordum izi belli olacak mı diye çünkü internette baktım fhotoshop gibi yapmışlar hiç belli olmuyo ama leke gibi belli olur dedi.
|
||||
Peugeot 206 Sedan
||||
![]() |
||||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|||
Bazı firmalar var bu tür işlerle uğraşan servisler var Auto king ve benzeri ordada vardır
|
||||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
|||
İnşaallah inşaallah. Küçük bir şey ama adamın canını sıkıyor.
|
||||
Peugeot 206 Sedan
||||
![]() |
||||
trabzonlu207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı trabzonlu207
|||
|
||||
Mecnun bilseydi Peugeot sevgisini severmiydi Leyla zillisini
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
|||
Teşekkürler bi mesaj atayım arkadaşa
|
||||
Peugeot 206 Sedan
||||
![]() |
||||
trabzonlu207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı trabzonlu207
|||
|
||||
Mecnun bilseydi Peugeot sevgisini severmiydi Leyla zillisini
|
||||
![]() |
||||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı themurat54
|||
Arkadaşlar arka koltuğun oturma ile yaslanma yerinin birleştiği kısımda yaklaşık bir serçe parmağı uzunluğunda sigara yanığı var bunun tamirini nasıl yaptırabilirim daha önce yaptıran var mı internette baktım çok temiz iş çıkaranlar var ama benim yanık biraz büyük.
Sakarya'da oturuyorum burda tavsiye edeceğiniz bir oto kılıfçı var mıdır.
|
||||
Peugeot 206 Sedan
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |