![]() |
|
PEUGEOT 206 YAĞ GÖSTERGESİ SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muhammet.ozdiyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2014 Konum: ardahan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammet.ozdiyar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Şubat 2015 Saat 13:24 |
ARACIM 2005 MODEL PEUGEOT 206 X-DESİNG
Arabamı çalıştırınca açılan yağ gösterge paneli önceden açıldığında normal şekilde 6 tane kutu çıkar yağ seviyesini gösterip sonra aracın kilometresini gösterirdi. Ama bugün çalıştırdığımda Yağ göstergesinde sadece 6 tane çizgi yanıp sönüyor sorun nedir acaba bi yardım edermisiniz...
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arabanın yağını kontrol edin eğer normalse, müşür arızalanmıştır , değilse hemen yağ koyun .
|
|
![]() |
|
muhammet.ozdiyar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2014 Konum: ardahan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammet.ozdiyar
![]() ![]() ![]() ![]() |
yağını 1 ay önce değiştirmiştim ve o sorun olunca bugün yağı değiştirdiğim yere götürüp baktırdım yağ seviyesi ve yağ normal dedi
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
o zaman müşür arızalanmış.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammet.ozdiyar
peki bunu hemen değiştirmemin bi aciliyeti varmı bi hafta böyle kullansam sorun büyürmü iyice
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
valla ben 3 aydır öyle kullanıyorum :D servise gittim degişsekde aynısını yapar dedi bnde degişmedim arada tam okuyor arada eksik arada fazla :d kendince takılıyor ben hergun arac calıstırmadan rutirn yagına suyuuna lastiklere bakarım
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammet.ozdiyar
bulunduğum şehirde peugeot servisi yok en yakın servis 300 km uzakta erzurumda o yüzden burda siz arkadaşlardan yardım alıyorum... biliyorum benim arabada da arada sırada yağ maximum diyo bazen minimum diyo sonra kontrol ediyorum herşey normal bi süre sonra düzeliyor ama bu sefer sadece çizgi yanıp sönünce merak ettim yinede müşürü sipariş ettim değişince düzelirse sanada haber veririm
|
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
tamam bende değiştirmeyi düşünyüroumda elim degmedi bana bi zararı yok
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
çubukdan anlasılmaz mı?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammet.ozdiyar
nasıl anlaşılır peki yağ eksiltip eksiltmediği... yağ koydurduğum yerde çubuğa falan baktı normal dedi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muhammet.ozdiyar
[/QUOTE]böyle kullanmanın bir sakıncası yok ama gerçekten yağ eksiltip eksiltmediğini anlayamazsınız eğer böyle bir durum oluşursa.[/QUOTE] nasıl anlıyacağız peki
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |