![]() |
|
307 SW soğuk havada aracım çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muharrem90 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muharrem90
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2015 Saat 21:43 |
Arkadaşlar, 307 SW aracım var. Ancak 1 yıl sonra aralık ayında bir sabah çalışmadı.
sonraki yıllarda da aynı sorun devam etti. sorunu bulamadılar. Marş basıyor ama ateşleme yapamıyor. servise defalarca gitti. son olarak geçen hafta bir hafta boyunca serviste kaldı. ama bulamadılar. hava 3-4 dereceye düştüğü zaman 10-15 dakika boyunca arabayı zorlayarak çalıştırıyorum. bazen de uyarı sesi geliyor ve artık hiç çalışmıyor. kış ayları benim için kabus gibi oldu. NEDEN OLABİLİR? LÜTFEN ÇAREYİ BİLENLER YAZSIN...
|
|
muhterem
|
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
![]() ![]() ![]() ![]() |
Servisin bulamaması ilginç ben ekranda -18 yazdığını bilirim bikez olsun tık demeden çalışır. arada paneldeki ışıkları beklemeden çalıştırıyorum ozamanlarda uyarı sesi veriyor o benim hatam. Boğaz kelebeği temiz mi? pislik varsa nem yapar donar benzin aldığın yeri değiştir araçta tüp var mı eğer var ise depodaki benzini tamamen bitir kış aylarına yakın temiz benzin koydur benzin bozulur 3 5 ayda. hep eski benzin duruyor depoda üzerine koyuyoruz buda etkiler. bujiler değişti mi? orjinal buji taktır
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
|
muharrem90 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Şubat 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muharrem90
Yazdıklarının hemen hepsini yaptım.
Ama çare yine de bulamadılar. sıcak havalarda sorun yok çalışıyor. sıkıntı soğuk havalarda... |
|
muhterem
|
|
![]() |
|
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
Hocam ozaman sorun ya akü de akü soğuk havada ne kadar yeni olsada güçsüzleşir yada koyduğun yağ da.
hangi yağ kaç numara koydunuz ? yağ ı
|
|
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |