![]() |
|
307 Klima Kontrol düğmeleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
FACE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2014 Konum: AKTİF Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben çok rahat söktüm. Bezi mevcut düğmeler zarar görmesin diye pensenin düğmeyi tutacağı yere koy ve asil çekmeye😁 ben zorlanmadim hemen çıktı. Asil yeni düğmelere bir şey olursa o zaman nasil çıkacak, pense bile tutmaz😀 tavsiye ederim ama güzel duruyor..
Düzenleyen FACE - 10 Şubat 2015 Saat 19:27 |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
yeni düğmeleri de papağan pense tutar :)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
FACE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2014 Konum: AKTİF Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Eveettt papağan tutar doğru😀
|
|
![]() |
|
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aliexpressten 6.43 dolar olani siparis verdim hadi hayirlosi
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim link koysana 6.43 dolar olanı. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |