![]() |
|
307 Klima Kontrol düğmeleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2015 Saat 06:34 |
|
Kardeşim link koysana 6.43 dolar olanı. |
||
![]() |
||
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aliexpressten 6.43 dolar olani siparis verdim hadi hayirlosi
|
||
206rc
|
||
![]() |
||
FACE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2014 Konum: AKTİF Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Eveettt papağan tutar doğru😀
|
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
yeni düğmeleri de papağan pense tutar :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
FACE ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2014 Konum: AKTİF Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
|
Ben çok rahat söktüm. Bezi mevcut düğmeler zarar görmesin diye pensenin düğmeyi tutacağı yere koy ve asil çekmeye😁 ben zorlanmadim hemen çıktı. Asil yeni düğmelere bir şey olursa o zaman nasil çıkacak, pense bile tutmaz😀 tavsiye ederim ama güzel duruyor..
Düzenleyen FACE - 10 Şubat 2015 Saat 19:27 |
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
307 ninki kolay sökümüde 206 larda sanki yapıştırmıslar :D meleti
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
önce düğmeyi beze sar sonra pense ile bi çektir eger çıkarsa çok kolaymıs dersin :D ama çıkmazsa ugras dur anca ,kenarlardan kastırarak ama 2 yerdende aynı anda , bunlar fikirlerim sadece ben daha sökmedim aracımın yanında degilim , kimi kolay sökmüş kimi zor bazıları sökemediği için düğmeleri geri satmış :) , ama o zorlugu çekip düğmeleri taktıkdan sonra iiyiki zorlanmısım derim yani :d , işlem sonrası görsel harika
Düzenleyen monalos - 10 Şubat 2015 Saat 11:43 |
||
![]() |
||
![]() |
||
byderebey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 233 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
penseyle tutup çekeceksin kardeşim :)
|
||
![]() |
||
qimyager ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
|
Nasıl sökücez mevcut olan düğmeleri :D
|
||
![]() |
||
|
yarın sipraiş versem :D martın 20 sine dogru anca gelir
|
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı byderebey
|
helaaaaalll :) bu ay geçsinde bende bi sipariş geçecem :)
|
||
![]() |
||
|
aynıdır heralde öyle çünkü sitede 206-207-307 diye başlık altında satılıyor , kimi ebaydan almıs kimi aliexpresden , bende aliexpresden alıcam ora daha ucuz sahibindene gir klima düğmeleri diye arat ordan çıkar zaten 1 kişi var satan da 55 çok ya , alırım 15 tl ye 40 gün beklerim :) |
||
![]() |
||
![]() |
||
qimyager ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 41 |
|
Eski düğmeleri nasıl söktün hocam? Bende sipariş verdim aliexpressten gelince takıcam.
|
||
![]() |
||
riderzist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2015 Konum: Tekirdağ, Türki Durum: Aktif Değil Mesajlar: 244 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı riderzist
|
Bunu Hemen yarın yapıyorum.. Boyayı Tekzen deki parlak siyah sprey boyalardan alsak öncesinde zımparalasak sonra boyasak daha sağlıklı olur gibime geliyor.
|
||
EN İYİ TAMİR, BAKIMDIR ...
|
||
![]() |
||
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Ankaradan satan arkadas hangi sitede satiyo sen bunlari ebaydanmi aldin aliexpress tenmi birde bizim fan acma dugmeai kucuk diilmi digerlerinden
|
||
206rc
|
||
![]() |
||
|
standart. heralde onlar , ebaydan paypal la yapabilirsin ödemeyi , zaten 15-20 lira biişey , bunu ankarada satan biri var 55 tl istiyor
|
||
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
|
Bu 206 ve 207 ye uyanlar 307 ye uyuyomu 307 i bulamadimda birde takmasi nasil odemeyi nasil yaptin kkartimi havalemi hangisi saglam..
|
||
206rc
|
||
![]() |
||
|
valla bilemiyorum kardeşim, o an bunu seçtim aldım.Diğerleride aynıdır galiba. İş adresine istedim ben, kargo değil PTT getiriyor.
|
||
![]() |
||
|
6$-10$ olanlar var acaba kalite farkı mı var bende yarın sipariş vericem de
nereye geldi mesela kargo şubesinden alabiliyormuyuz Düzenleyen monalos - 09 Şubat 2015 Saat 22:17 |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Sol tarafın ampulu patlamış değişecek. 11 dolar dı.
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |