![]() |
|
İç modifiye boyama işlemleri |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Yazar | ||||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
tamam abi ben gidimde göndericem sana
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|||
anladım abla , sende bu sene detaylı bakım yaptırırsın işini saglama alırsın abla
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
nyse ben kacar iyi geceler
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
tamammm plastit midir dip midir neyse o sorunu da hallettiğimize göre ,
sıradaki değişiklik ne emre :) arabanın içine dantelden koltuk kılıfı falan istersen valla billa ben yapamam haberin olsun ...
![]() |
||||
![]() |
||||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|||
İyi geceler kardeşim.
|
||||
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
||||
![]() |
||||
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
|||
Çok değişik projelerim var. Araca bilgisayar döşeyim internet bağlatacam yakında.
|
||||
206 1.6 Quicksilver
||||
![]() |
||||
|||
abla eksik biter mi şunda gözüm var da pahalı ya teyp 1400 tl :D ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
abi bilgisayardan bende istrim :D bu sefer arabayı mı göndermem lazım acaba :P
|
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Emre sana gti model yapayım mı ?
|
||||
206 1.6 Quicksilver
||||
![]() |
||||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Nasıl yani baskan anlamadım biraz acarsak :) |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
|
||||
206 1.6 Quicksilver
||||
![]() |
||||
|||
abi baktım da aynı degilmi gri renkleri yoksa sneın dediğini ben mi göremedim
|
||||
![]() |
||||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 345 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |