![]() |
|
206 sis farı montajı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2014 Saat 02:40 |
206 aracıma ön sis farı montajı yaptırmak istiyorum ankarada nerede yaptırabilirim? ve ne kadar maliyet söz konusu olur acaba?
|
|
![]() |
|
Sercan Mungan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 503 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sercan Mungan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Güncel
|
|
![]() |
|
Tamer0671 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2015 Konum: Ankara Gölbası Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Tamer0671
Valla bende merak ediyorum bilsem bende yaptırcam
|
|
106 206 306 FaRkEtMeZ Bas Gaza AfFeTmEz
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yapan yer hatırlıyorum ben ankarada bır kaç arkadaş yaptırmıştı ama unuttum neresı olduğunu şimdi çıkar belki konuyu okuyup.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bn yaptırdm orjinal tamponu kullanarak sisler xenonlar ivir zibir kablo dugme filan 200 tl ye geldi bana ama işçilik yok tanidik bir yerde yaptırdigim icin para almadilar
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
oktan24 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben bugün arastirdim 80lira sisler 100 lira da iscilik istiyorlar toplam 180 lira
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |