![]() |
|
ESP VAR MI |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Şubat 2015 Saat 10:24 |
merhaba arkadaslar aracım 2002 1.4 benzin xt nette dolanırken esp videoları izledimben normalde aracımda var dıe biliyorum esp yi i böyle arac yan durur gibi bi işaret sis lambaların altında yolcu airbagın sagında kalıyor ; suan aracımdan ayrıyım yoksa kullanma klavuzunda yazıyorduda unuttum şimdide aklıma düştü size sorayım dedim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
normalde bir tusu felan yok evet ama ani virajlardan yada kaydırma felan yap bir yerde durduğunda tekrar çalıştırma esnasında ekranda ışığı yanıyor benim aractada var
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Public.servicebox.peugeot.com
Sitesine girip detalardan bakabilirsiniz. Ben sadece RC lerde var diye biliyorum. 2012 de abs nin opsiyon oldugu bir arabada ESP olmasi mucize olur. |
|
![]() |
|
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
normalde kontagı acınca abs esp akü yag bu göstergeler 6 sn yanıyor sönüyor
sadece esp olduguna emn olam dedım yoksa kılavuzda yazıyorduda oda arabada kaldı :D saolun bilgileriniz için
|
|
![]() |
|
![]() |
|
alicilik bu linkde napcaz girdim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tamam klavuzu buldum saol alicilik
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hayir klavuz degil arac dokumantasyonuna girip sase numaranizi girin. Solda ayrintilar olmasi lazim orda tum bilgiler cikar.
|
|
![]() |
|
anladım saolun şaşe için ruhsat lazım degılmı tatilde oldugumda ruhsat aracda garajda bıraktım bi 20 gun snra bakarım artık
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
kullanma kılavuzuna bakacak olursak, hepimizin arabası full olurdu. 2002 de esp nin olduğunu sanmıyorum.
|
|
![]() |
|
peki o ısık ne ısıgı ilk kontagı actıgında yanıyor
|
|
![]() |
|
![]() |
|
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
bu linkte iki boş alan var hangisine şase numarasını yazacagız acaba?
|
|
![]() |
|
bnnde bulamadım nereye yazacagımızı
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Siteye girip şifre ile giriş yaptıktan sonra sol üstte VINVIS kısmı var oraya 17 haneli şase numaranızı yazıp onaylarsanız bilgiler çıkar.
Solda filtre yanında yeşil ikon çıkar onun hemen altında <özellikler var. Oraya tıkaldığınızda sağda çıkıyor bütün bilgiler. |
|
![]() |
|
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
uzun işmiş kalsın
|
|
![]() |
|
sase numaralarını ozelden yazın bakayım
|
|
![]() |
|
http://www.diagnostic-world.com/pages/peugeot_206_dash_lights_202927.cfm
bir de buraya bakin. ABS lambasi bahsettiginiz. |
|
![]() |
|
206x-line ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2012 Konum: adıyaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206x-line
Son verilen sitede 26 numaralı ikon üçgen içindeki kayan araba resmi ne anlam tasıyor
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
2002 model 206 da esp olmaz arkadaşlar. Esp sadece RC de var. Türkiye için konuşuyorum, benim aracım 4 kapının en ful modeli onda bile yok.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |