![]() |
|
307 Park Sensörü Arızası... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
swat_407 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2011 Konum: aNtAlYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2011 Saat 23:11 |
Merhabalar,
307 aracımın park sensörü arıza yaptı çalışmıyor. Bir ustaya götürdüm hallederiz dedi söktü baktı dıştan kablo bağlantısı falan yaptı olmadı. En son kutunun içindeki bir parçanın (aklıma gelmedi) çalışmadığını çıkma bulabilirsen yapabileceğini söyledi bulamadık tabii bende aldım parçayı bagajda duruyor. Aslında sorun nerde tam olarak da bulmuş değiliz. Ölece duruyor. Yardımı dokunanacak arkadaşlarımız var mı?
|
|
Peugeot 1.6 XT Black 110 hp Benzinli ve Manuel
ATA'M İZİNDEYİZ. |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 lerin sensörleri normal sensörlerden çok daha pahalı. beyini arka tamponun ön tarafında bagajın içinde tamponla stepnenin arasında duruyor. beyin arıza yaptığı zaman çalışmıyor. geçen sene 500 tl gibi bişey duymuştum sen yinede emin olmak için şahin peugeot murat abi ile görüş.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
ynusemre ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2011 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
Yakın zamanda yetkili servise sormuştum, 150 tl demişlerdi tek sensöre.
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
servise götür arkadaşım
|
|
![]() |
|
swat_407 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 22 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2011 Konum: aNtAlYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
güncelll...
|
|
Peugeot 1.6 XT Black 110 hp Benzinli ve Manuel
ATA'M İZİNDEYİZ. |
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
bendede calısmıyor bır göz bozuk cıktı 180 tl dedıler servıste
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
seydişehirli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bu beyin tam olarak nerede stepnenin orası bos benim arabada ?
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |