![]() |
|
Rolland Garros Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2015 Saat 22:06 |
Bendeki iki satir ekran biliyorum digerlerini daha ilk pejom bendeki
|
|
![]() |
|
carpediem_ksk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carpediem_ksk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Baskı balatada sıkıntım yok devir saati ile hız orantılı kalkıyor 195 yaptım ben
![]() |
|
M.Kemal ATATÜRK
|
|
![]() |
|
ozturksalih38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2015 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozturksalih38
Hayirli olsun bende 1hafta oldu araci alali bazi arizalar var benimkidede ugrasa ugrasa halledicez ons form da bilgi ekranini degisip yol bigisayini aktif edenleri gordum bizim arac lara da oluyormu acaba bilgi ekrani 2 satir mi 3satirmi oluyor roland garros larin .
|
|
![]() |
|
rzy.dnz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2015 Konum: diyarbakir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 248 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aslm
1 soun balata pek onemli degil sanayide degistir fazla bisey tutmaz 2.sorun yagmur sensoru silecek kolunu 1 kademede birak yagmurun hizina gore o kendi hizlanip yavaslar olmuyosa arizalidir demekki 3 klima tus isiklarininyanmasi lazim 4.eco modunda klima calismiyo demektir sadece fan ufler yarim yuvarlak aracin icindeki hava sirkulasyonu yapio demektir klima acikken ac yazar 5.abs yok zaten tek eksigi bu 6.yukarda kavriyosa buyuk ihtimalle baski balata siyirmistir ayni arba bendede var daha 10 15 gun oldu alali kalkis iyidi ama yuksek devirde giymiyodu 110 120 yi gecmiodu araba bas bas bagiriyodu debriyaj seti degistim simdi on numara 7.gizli ozelligi dersen ogrenirsen banada yaz bende bilmiyorum:d |
|
![]() |
|
carpediem_ksk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı carpediem_ksk
Cümletten Selamın Aleyküm
Değerli Forum Üyeleri Aranıza Yeni Katılmış Bulundum İlk Defa Peugeot Sahibi Oluyorum Sizlere Bir Kaç Soru Sormam Lazım Şimdiden Teşekkürler 1- Aracımın Ön Fren Balataları Değişecek Orjinal Parça 80 TL Ama Seramik Balata 35 Tl Diğer Sayfalarda Seramik Balataların Daha İyi Olduğunu ve Pahalı Olduğunu Okudum Ama Neden Daha Ucuz Siz Ne Tercih Ederdiniz Ve Ne Kullanıyorsunuz ? 2- Yağmur Sensörü Var Ama Çalıştıramadım Bir Türlü Anlatırsanız Sevirim 3-Digital Klimanın Ekranı Sağlam ve Temiz Ama Tuş Işıkları Yanmıyor Orjinali Öylemi Yoksa Benimkimi Arızalı Arızalı İse Maliyeti ve Yapımı Kolaymı Ben Sökebilirmiyim Nasıl Sökerim 4- Dijital Klimada Eco Modu Klimanın Çalışmadığı Anlamınamı Geliyor? 206 Resmi Var Ekranda Önünde Bir Yarım Yuvarlak Ok İşareti Var O Olduğu Zamanmı Sadece Arabanın İçindeki Havayı Çeviriyor Yoksa O İşaret Olmadığı Zamanmı Yani Klima Açık İken Dışardan Hava Almasın İçerdeki Soğuk Havayı Çevirsin Dursun Bu Hangi Mod ? 5- Birde Abs Olup Olmadığını Bilmiyorum Frenler Allaha Emanet Olduğu İçin Bastığımda Gur Gur Ötüyor Ama Kayma Yok Kesinlikle Arkadaşımda Xt 2001 Onda Kontağı Yarım Açtığında Kayan Araba Resmi Çıkıyor Bende Aırbag Yazısı Çıkıyor Bende Abs Işığı Yok Diye Abs Olmadığı Anlamına Geliyorsa Ondada Airbag Işığı Yok Ama Airbag Var 6- Debriyaj Çok Yukarıda Aşağı Alınmıyormuş Araç Benzinli Kalkışlarda Çok Seri 3ü Bulana Kadar 2 Snde Bir Vites Değiştiriyorum Debriyajı Ayarlayamadığım İçin Otobüs Şoförü Olmama Rağmen Sarsıntı Oluyor Geçişlerde Birde 1. Viteste Gaz Vermeden Debriyajı Biraz Bırakayım Yürüyor Araba Yine Hiç Gaz Vermeden 2 ye Alıyorum Gidiyor 3 e Alıyorum Biraz Hırıldıyor Ama Yinede Gidiyor Hiç Gaz Vermeden 3 e Kadar Atıyorum Vitesi Acaba ŞAnzumanda Sıkıntımı Var Biz Bunu Otobüstede Yapıyorz Ama Otobüsün Tork ve Motor Farkı Var 7- Bilmediğim Gizli Özellikleri Varmı Yani Kontak Yarım Açıkken Herhangi Bir Tuşa Basınca Bi Özellik Açılıyormu 206 Rolland Garros 2000 1.6 8v 106700km |
|
M.Kemal ATATÜRK
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |