![]() |
|
koltuk kılıfı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2015 Saat 10:47 |
merhaba arkadaslar aracımın sürücü koltugunun kuması çürümüş gecen gün oturdugum yerı dıktırdm sonra gerı yırtıldı. koltuklar zaten eskı gıbı görünüyor gözüme , koltuk kılıfı yada döşeme düşünüyorum kılıf alırsam torpido ve kapı yüzeylerdeki döşeme ile kılıfların rengı farklı olacak hos durmaz zaten dirksiyon kılıfıda gri , arabanın ıcı renk arenk olur. döşeme yaparsakda ne kadar tuttar tahmini bilen biri varmı
sizce hangisini yapayım kılıf mı döşeme mi? koltuklarda airbag cıkısı da mevcut
|
|
![]() |
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kumaş yada deri döşeme yapan yerler mevcut komple dıkme olarak ama kumaş bile yaptırsanız 500 TL den başlar en iyi fiyat döşeme için dahada yukarlara çıkar bu fiyatlar aşağı inceğini sanmıyorum.Ancak Aırbag uyumlu koltuk kılıfları var döşemenizin rengine yakın bir model tercih edip montajlayabilirsiniz.Özellikle metro vs. gibi büyük marketlerde şık koltuk kılıfları denk gelebiliyor.Tercih sizin komple döşeme yaptırırsanız hem uzun vadeli bir iş olur hemde orjinal olur ancak kılıfta alınıp kullanılabılır ben kullanıyorum güzel bir kılıf almıştım aırbag uyumlu ortopedik montajınıda kendım yaptım gayette memnun kullanıyorum.Üstelik döşememde deforme yoktu ancak lacivert döşemelerin aracı pasif gösterdiğini inandığım için kılıf taktım lacivert olan eski tip döşemeleri beğenmiyorum.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |