![]() |
|
Ümraniye deki 3D Rotbalans Giden Varmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2015 Saat 09:38 |
Dün Ümraniye'den geçerken gözüme ilişti 3D Rotbalans yapan bir yer gördüm Alemdağ caddesindeki Opetin karşısında fiyat sordum 40 TL dedi. Hatta türkiyede ilk 3D Rotbalans bizde falan diye de pankart açmışlar giden var mı? Benim araç çok hafif sağa çekiyor da gidecektim güvenemedim.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
3d neymiş ilk defa duyuyorum. Normal her dükkandaki rot makinelerini lastiğe takıp ekranda bakmaktan başka ne özelliği var acaba
|
|
![]() |
|
KuzuX ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O zaman ben Peugeot Türkiye için 40 liramı riske atıp gidip yaptırayım. Detaylı bir inceleme videolu fotoğraflı şekilde burada paylaşırım. Normalde 20 30 liraya rotbalans yapılıyorken bunlar 40 TL diyor. Ne özelliği var bilmiyorum. Türkiye de ilk onlar 3D yapıyormuş dediklerine göre. Yolunuz düşerse Ümraniye sanayinin tam karşı caddesi Alemdağ caddesinde sanayi caddesinin zıt caddesi yani Dudullu istikametine giden tarafında Opet var hemen oranın karşısında zaten pankartını görürsünüz.
![]() http://www.youtube.com/watch?v=QxCggsNJFhk
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |