Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 Baskı Balata değişimi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 Baskı Balata değişimi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Samet Çetin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Samet Çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 Baskı Balata değişimi?
    Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2015 Saat 20:02
Herkese iyi forumlar,
Bir problemim var size danışmak istiyorum;
206 sahibiyim 1.4 baskı balata değiştirmem gerekiyor yalnız Çorlu'dayım Esoto var 560TL fiyat veriyor 360TL orijinal baskı balataya yazdı ve aks keçesi de değişecek dedi ona da 30TL yazdı. Kalanı da işçilik. Peugeotmarket'de debriyaj seti 240TL onu alıp götürüp taktıracağım almam gereken başka bir şey var mı? Tam olarak neleri almam gerekiyor yardımcı olur musunuz? Link verebilirsiniz alacaklarımı. İlk defa baskı balata değiştireceğim.

Ekleme : Peugeotmarket'den verdigim siparis biraz sorunlu oldu, orijinalini istedigim halde bana valeo marka gonderdiler daha sonra gonderin degistirelim dediler ayriyetten kendi hatalarinin kargo ucretini de bana odettiler velhasil orijinali diye gonderilen debriyaj seti bugun elime ulasti bilen anlayan arkadaslara soruyorum fotograflarini ekledim bu orijinal midir kandiriliyor muyum? Valeo yaziyor gelen urunun uzerinde de. Bunun içinden garanti belgesi vs. hiç bir şey çıkmadı gönderilenlerin hepsi bu. Valeo gelenin garanti belgesi vardı, paketli filandı bu böylece gönderilmiş.

Düzenleyen Samet Çetin - 10 Ocak 2015 Saat 17:13
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2015 Saat 23:57
Sana verdikleri fiyat normal zaten 150 TL (servisine göre fiyat yükselebilir) işçiliği var bu işin.Sen nerden alırsan al parçayı ama orjinal olsun kesinlikle yan ürün kullanma derim.Orjinal olmadığı sürece bir işe yaramıyor.Mümkünü varsa başında durun değişim esnasında görün takılan parçayıda bunlar benım önerilerim çünkü önemli bir işlem.Aks keçeleri değişicek,şanzuman yağıda değişir bununla birlikte baskı balata değişicek,akslarıda tornaya ver bence hazır açılmışken volantıda kontrol ettir derim volant birkez taşlandıysa yanaşmıyorlar tekrar taşlamaya fazla kötüde değilse durumu bencede taşlanmasın.Ama eğer olucak gibi değilse kesinlikle volantıda taşlatın bu işlemle beraber dediğim gibi eğer çok kötüyse fazla sıkıntı yoksa volantın uzerınde kalsın elletmeyın derim.İmkanınız varsa volant kötüysede komple set olarak onuda değiştirin tornalama bir defadan fazla yapıldığında sıkıntılı bir işlem sonra can sıkıcı şeyler yaşatıyor insana.İşin ehli biri volantada bakması gerekiyor yani kesinlikle gözden kaçırmamalı.
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...
Yukarı Dön
serdaralısan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serdaralısan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2015 Saat 13:49
KARDEŞİM BOL VAKTİN VARSA KENDİN DEĞİŞTİR HİÇMİ ELİNE ANAHTAR ALMADIN AMA ALACAKLARINI DİYEYİM SANA BASKI BALATA ALACAKSIN DEBRİYAJ BİLYASI AKS KEÇESİ ALCAKSIN EE AKS KEÇEN YAĞ KAÇIRIYORSA BUNA ŞANZUMAN YAĞIDA ALIP KOYCAN İÇİNDEKİ YAĞ AZALMIŞTIR AKLINIZDA BULUNSUN HAVALAR SOĞUK HEMDE PEJOLARIN ŞANZUMANINA 90 NUMARA YAĞ KOULMAZ 80 NUMARA KONULUR VİTES GEÇİŞLERİ KOLAY OLSUN DİYE
change
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Samet Çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2015 Saat 14:04
Cevaplar için teşekkür ederim. Debriyaj seti ve sağ sol aks keçesi siparişi verdim, 150TL işçilik ile taktıracağım kısmetse. 80 numara da yağ alayım madem rahat geçiş sağlıyor.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Samet Çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 Saat 16:59
Peugeotmarket'den verdigim siparis biraz sorunlu oldu, orijinalini istedigim halde bana valeo marka gonderdiler daha sonra gonderin degistirelim dediler ayriyetten kendi hatalarinin kargo ucretini de bana odettiler velhasil orijinali diye gonderilen debriyaj seti bugun elime ulasti bilen anlayan arkadaslara soruyorum fotograflarini ekledim bu orijinal midir kandiriliyor muyum? Valeo yaziyor gelen urunun uzerinde de.

Düzenleyen Samet Çetin - 10 Ocak 2015 Saat 17:09
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 Saat 17:41
Hocam valeo yan sanayi üretim bende valeo takmıştım zamanında bin pişman oldum 2 senede set değiştirmek zorunda kaldım balata sağlam diğer kapak varya tencere kapağı gibi onun dişleri yamulma yapmış balata yüzeyinde gereksız sıyırmalar oluşmuş  kalitesiz bir malzeme benım gözlemlediğim kadarıyla.Orjinal parçanın kutusunda made ın france yazar ve valeo yazmıyor.Benım değişimden haberım yoktu zamanında değiştirdik dediler servisi sorgulamadım bir sorunda yoktu ama zaman ilerledikçe bana pahalıya patladı yan sanayi takmaları tekrar değiştirmek zorunda kaldım.

Düzenleyen samet206 - 10 Ocak 2015 Saat 18:05
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Samet Çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 Saat 17:44
Orjinalini yazan: samet206 samet206 Yazdı:

Bu orjinal değil hocam valeo yan sanayi üretim bende valeo takmıştım zamanında bin pişman oldum 2 senede set değiştirmek zorunda kaldım balata sağlam diğer kapak varya tencere kapağı gibi onun dışlerı yamuk her tarafı balatada gereksız sıyırmalar oluşmuş  kalitesiz bir malzeme benım gözlemlediğim kadarıyla.Orjinal parçanın kutusunda made ın france yazar ve valeo yazmıyor.

Illallah ettim hocam Peugeotmarket nasil boyle bir sey yapiyor ben anlamiyorum. Simdi ben bununla nasil ugrasacagim? Bir daha da bir sey almayacagim ordan.
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 Saat 17:47
Ya usta bu valeo peugeot için parça üreten bir firma esasında peugeot çoğu şeyi ekipman olarak bu firmadan kullanıyor ancak bu valeo denilen balatanın bir yan sanayi üretimi var birde orjinal üretimi sana gönderilen büyük ihtimal orjinal valeodur ancak benım taktığım balatada böyle bir şey yazmıyor valeo bir markadır ister o markayı kullanırsın ister kullanmazsın ancak ben valeo marka baskı balatadan pek memnun kalmadım.

Düzenleyen samet206 - 10 Ocak 2015 Saat 17:47
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Samet Çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 Saat 17:50

Ya usta bu valeo peugeot için parça üreten bir firma esasında peugeot çoğu şeyi ekipman olarak bu firmadan kullanıyor ancak bu valeo denilen balatanın bir yan sanayi üretimi var birde orjinal üretimi sana gönderilen büyük ihtimal orjinal valeodur ancak benım taktığım balatada böyle bir şey yazmıyor valeo bir markadır ister o markayı kullanırsın ister kullanmazsın ancak ben valeo marka baskı balatadan pek memnun kalmadım.

Ama sitesinde 240tl olan orijinal, 160tl olan valeo marka ben 240tl olandan aldim. Nasil yan sanayi gonderebiliyorlar? Kiminle gorusecegimi biliyor musunuz? Bilen var mi kimdir peugeotmarket yetkilisi, sahibi?
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 Saat 17:56
Valla hocam ben öyle dedim size ama  bu valeonun bir yan üretimi var balatalarda o yeşil kutu olan birde orjinal üretimi var fransız oda orjinal oluyor zaten eğer orjinal üretimse elinizdeki problem yok demektir kutusunda made ın france falan yazmıyormu bandorlü etiketi yokmu forumun eski sponsorlarındandı bildiğim kadarıyla yanlış yapıcaklarını zannetmem.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Samet Çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 Saat 17:57

Valla hocam ben öyle dedim size ama  bu valeonun bir yan üretimi var balatalarda o yeşil kutu olan birde orjinal üretimi var fransız oda orjinal oluyor zaten eğer orjinal üretimse elinizdeki problem yok demektir kutusunda made ın france falan yazmıyormu bandorlü etiketi yokmu forumun eski sponsorlarındandı bildiğim kadarıyla yanlış yapıcaklarını zannetmem.

Yok hocam Fransa ile ilgili hic bir sey yazmiyor.
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 Saat 18:02
İçiniz rahat olsun bence dediğim gibi ben resimlere bakmadan yorum attım açıklamada valeo yu görünce yan sanayidir dedim ama resimlere bakınca yan sanayi değil bu sanki valeonun peugeot için ürettiği orjinal üretim baskı balata benımkının kutusunda valeo falan yazmıyor etiketi var made ın france yazıyor birde  yeşil kalite kontrol bandı var okadar.Benden çıkan valeo marka baskı balata yan sanayi olandı ama yeşil kutu olandı bendeki bu değil valeo yazısı kare içindeydi sizin elinizdeki orjinal üretime benziyor sıkıntı olcağını dusunmuyorum ama şüpheniz varsa bir arayıp goruşun sorun ıstersenız.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Samet Çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 Saat 18:04

İçiniz rahat olsun bence dediğim gibi ben resimlere bakmadan yorum attım açıklamada valeo yu görünce yan sanayidir dedim ama resimlere bakınca yan sanayi değil bu sanki valeonun peugeot için ürettiği orjinal üretim baskı balata benımkının kutusunda valeo falan yazmıyor etiketi var made ın france yazıyor birde  yeşil kalite kontrol bandı var okadar.Benden çıkan valeo marka baskı balata yan sanayi olandı ama yeşil kutu olandı bendeki bu değil valeo yazısı kare içindeydi sizin elinizdeki orjinal üretime benziyor sıkıntı olcağını dusunmuyorum ama şüpheniz varsa bir arayıp goruşun sorun ıstersenız.

Pazartesi Peugeot servisine gidip gostereyim bakalim ne diyecek.
Yukarı Dön
muro_60 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı muro_60 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 Saat 18:08
siteye baktım şimdi şize normal valeo göndermişler 160 tl olan orjınale hiç benzemiyo
peugeot 307 xt premium
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 Saat 18:11
Ben sordurdum şimdi hocam yanılgıya düştüm şuan ister istemez bilen anlayan biri var orjinal parça olduğunu söylüyor resimlerdekinin sıkıntı yok diyor.Bu şekilde oluyormuş zaten ama benım kutunun resmını çekerım arzu edersenız urun etıketınde made ın france yazmakta.Kutuda valeo falanda yazmıyor o yuzden ben anlayamadım ama buymuş yani bana söylenende orjinal olduğunu doğruluyor resımdeki balatanın...Parça konusundada alışveriş yapan bir çok ınsan vardır ordan bu forumda sorun yaşayan daha önce görmedim ben denk gelmedım pek.

Düzenleyen samet206 - 10 Ocak 2015 Saat 18:36
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Samet Çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 Saat 18:34
Peki teşekkür ederim cevaplar için, pazartesi taktırmaya gideceğim usta derseki orijinal değil ona göre arayacağım Peugeotmarket'i. İlk gönderilen kare içinde Valeo yazılıydı bu öyle değil ordan biraz kurtarıyor. Made in France yazmaması tereddüte düşürüyor beni. Biraz ilgisiz çalışanları var sanırım Peugeotmarket'in.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Samet Çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 Saat 18:36
Bir de yeşil olanda 6 tane yay var bunda 4 tane öyle de bir fark gördüm.
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 Saat 18:43
Orjinalini yazan: Samet Çetin Samet Çetin Yazdı:

Peki teşekkür ederim cevaplar için, pazartesi taktırmaya gideceğim usta derseki orijinal değil ona göre arayacağım Peugeotmarket'i. İlk gönderilen kare içinde Valeo yazılıydı bu öyle değil ordan biraz kurtarıyor. Made in France yazmaması tereddüte düşürüyor beni. Biraz ilgisiz çalışanları var sanırım Peugeotmarket'in.

Aynen Bencede en garanti bu yöntem olur benım fikrim orjinal üretim balataymış ben kendım kesın doğruladım ama belli olmaz ustaya bir gösterin şüpheniz kalksın ortadan ona göre bakarsınız duruma.İlk gönderilen yan sanayi üretim olanmış işte 160 TL olan.Bu gönderilen istediğiniz ürün.Kutu üzerindeki etikette yazıyor üretim yeri mecburi bir nedenle sökülmüş olabilir o etiket önemli olan ürünün kendisi.Allahtan ilgilenip değiştirmişler  başka yerler olsa üç kuruş için süründürüyorlar insanı ben ınternet üzerinden bir parça aldım başka bir satıcıdan zamanında yanlış ürün geldi aradım görüştüm hesapta yollıcaklardı birdaha ne arayan var nede telefonlarımı açan çok oluyor bu tarz olaylar.Yine bu tarz kapsamlı onlıne satış sitelerinde böyle güvensiz olaylar yaşanmıyor muhattap var en azından.Biraz daha güven veriyor insana.İnşallah sorunsuz bir işçilikle taktırırsınız parçayıda...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Samet Çetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 Saat 18:47

Orjinalini yazan: Samet Çetin Samet Çetin Yazdı:

Aynen Bencede en garanti bu yöntem olur benım fikrim orjinal üretim balataymış ben kendım kesın doğruladım ama belli olmaz ustaya bir gösterin şüpheniz kalksın ortadan ona göre bakarsınız duruma.İlk gönderilen yan sanayi üretim olanmış işte 160 TL olan.Bu gönderilen istediğiniz ürün.Kutu üzerindeki etikette yazıyor üretim yeri mecburi bir nedenle sökülmüş olabilir o etiket önemli olan ürünün kendisi.Allahtan ilgilenip değiştirmişler  başka yerler olsa üç kuruş için süründürüyorlar insanı ben ınternet üzerinden bir parça aldım başka bir satıcıdan zamanında yanlış ürün geldi aradım görüştüm hesapta yollıcaklardı birdaha ne arayan var nede telefonlarımı açan çok oluyor bu tarz olaylar.Yine bu tarz kapsamlı onlıne satış sitelerinde böyle güvensiz olaylar yaşanmıyor muhattap var en azından.Biraz daha güven veriyor insana.İnşallah sorunsuz bir işçilikle taktırırsınız parçayıda...

Tesekkur ederim adasim ilgin icin, 2000 model 1.4 xr kullaniyorum ben de :)
Yukarı Dön
samet206 Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı samet206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 Saat 19:29
Nedemek rica ederim bildiklerimi yazıyorum yardımcı olmak adına aynı araçlar üstelik benimde yakın zamanda başıma geldi çok canım sıkıldı bu konu yüzünden masraf ettım başka insanlarında sıkılmasın canı yanmasın dediğim gibi 2 senelik balatam bana sıkıntı yaşattı servisimi değiştirdim ve yeni servise çıkan parçayı görmek istediğim talimatını verdim gittiğimde abi senin balata yan sanayi çıktı o yüzden böyle olmuş dediler verdiler parçayı bana ve valeo yazıyordu balatanın üstünde bılmıyorum ama kullanıcı hatası olduğunu sanmam sonra bu valeo dedim evet valeo yazıyor ama çakması bu yan sanayi abi çin malı dediler.Yeni takılanında kutusunu aldım ondada etiket vardı france üretimi olduğuna dair.O yüzden bunları yazdım.Senin elindeki ürününde şuan orjinal olduğunu düşünüyorum ve ürünü aldığınız yerin size sıkıntı çıkartmıcağı görüşündeyim inşallahta öyle olur başınız ağrımaz boşuna :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 307 çözümsüz hararet problemi son mesaja git 7257 19 talip206
konu icon Stop etme sorunu otomatik 206 son mesaja git 1542 2 konfor
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 7696 7 konfor
konu icon Gec calisma benzin pompa aorunu son mesaja git 194 0 Arslanalp2000
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 2630 3 kralex18
konu icon Pejo206 Çakmak Sigortası son mesaja git 137 0 kralex18
konu icon 3008 1.2 Puretech 130 Eat8 Ateşleme sorunu son mesaja git 9461 7 erthe
konu icon Subap kaldirma valf hatasi son mesaja git 404 0 Mertdr
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 250 0 TİMSAH 71
konu icon GİDERİLEMEYEN ARIZA son mesaja git 206 0 TİMSAH 71
konu icon 207 Coilover & Süspansiyon son mesaja git 401 0 ShoryuReppa
konu icon Ariza son mesaja git 252 0 Bayram 0816
konu icon 206 otomatik basınç ayar arızası son mesaja git 178 1 talip206
konu icon Satilik Peugeot 208 2015 Coilover Basaran son mesaja git 227 0 selahattnsahman
konu icon 208(2015) Başaran Coilover son mesaja git 227 0 selahattnsahman
konu icon Araç içi ekran android auto sorunu hk. son mesaja git 780 1 Ozzy1903
konu icon Peugeot 208 2015 1.2 PureTech Yakıt Tüketimi son mesaja git 297 0 selahattnsahman
konu icon 5008 GT Şanzıman Arızası son mesaja git 266 0 eRRoR
konu icon 306 1.6 8V silindir kapak son mesaja git 961 0 freestyle53
konu icon PEVGEOT 206 TEKLEM SORUNU son mesaja git 378 0 kartal5200
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 AUGUST EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
talip206 4
selahattnsahman 3
konfor 2
TİMSAH 71 2
kralex18 2
VedatAkçay 1
Arslanalp2000 1
a.selim 1
eRRoR 1
ErkamC 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English