![]() |
|
YARDIM LÜTFENN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bedlowe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2015 Konum: istanul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2015 Saat 20:51 |
SELAMÜNALEYKUM ARKADAŞLAR. 106xn sahibiyim ilk arabam ve alalı birkaç ay oldu. arabamdaki sıkıntım benzinde gitmiyor araba tekliyor sanki ben gaza bastıkca arkadan birisi çekiyor arabayı. Gaz da ikende vites küçültürken sürekli stop ediyordu 5 ten 4 e çekerken 4 ten 3 e çekerken sürekli stop ediyordu gitmediğim tamirci kalmadı rolanti motorunu değiştirdim buji kablolarını da değiştirdim. otomatik jikle müşürünüde değiştirdim en son bir karburatör ustasına götürdüm adam sagolsun gazda yaşadıgım sıkıntıyı bi nebzede olsa çözdü. Şuan gazda stop etmiyor. Fakat benzinde araba dediğim gibi gitmiyor sarsılıyor tekliyor. Beyine takılı soketi çıkartıp taktıgımda benzinden hiç gaza almazsam benzinde iyi gidiyor fakat gazdan benzine aldıgımda gitmiyor. Kimisi diyor gaz benzin karışıyor. kimisi diyor benzin pompası sorunlu kimisi diyor enjektör gövdesi arızalı. BANA LÜTFEN YARDIM EDİN YORULDUM BU PROBLEMLE UĞRAŞMAKTAN VE BUNALIMA GİRMEK ÜZEREYİM.. SAYGILAR.
|
|
![]() |
|
xmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2014 Konum: HATAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 913 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arabayı gazdan benzine veya benzinden gaza aldığınız zaman düğme tam ortada dursun birkaç km gittikten sonra gaza veya benzine alın. aynen dedikleri gibi gaz benzin birbirine karışıyor olabilir. vites değiştirirken de büyük ihtimalle gaz ayarı baya kısık. yani yeterli gaz gelmediği için olabilir.
|
|
![]() |
|
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
gaz ayarı icin karbıratörün hava grişlerinde kapatma bant vs varmı benzin havayı sever gaz için kapatmışlarsa benzinde gaz yemez gitmez
|
|
peugeot 307 xt premium
|
|
![]() |
|
bedlowe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2015 Konum: istanul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
araç tek nokta enjeksiyonlu arkadaşlar. gazda fites değiştirirken stop etmesi gaz ayarını yukselttim biraz düzeldi sanırım biraz daha yükseltilmesi gerekecek. Benzinde teklemesini sarsılmasını peugeot servise götürsem arıza tesbit yaptırtsam bulabilirlermi? Ve nekadara maal olur bu arıza tesbit ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |