![]() |
|
ARACIM ICERIYE SU ALIYOR !!!! YARDIM!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Aytekin3333 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2015 Konum: osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aytekin3333
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2015 Saat 16:20 |
Sag on kapinin ayak konulacak yeri su aliyir. Elektirikciye gittim kontrol etti birsey bulamadi kaportaciya gittim kontrol etti birsey bulamadi dosemenin alti taban kuru ama doseme islak su giderleri temiz ama bu su nereden giriyor var mi basina gelip yarfimci olacak birisi ?
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Paspasın yan tarafında yani konsolun en altında kalorifer peteği var. O peteğin contaları yıpranmıştır değişmesi gerek karering olarak geçer conta adı, o contaları değişirsen düzelir. Tamirci 300 ile 500 arası fiyat çeker komple konsolu söküp değişmem için biraz uğraşırsan kendin halledersin bir gününü alır. Benim araçtada aynı sorun vardı kendim hallettim şimdi maşallah sorunsuz. Ayrıca aracın su da eksiltiyordur soğutma suyudur paspasa akan.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Aytekin3333 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2015 Konum: osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aytekin3333
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arac su eksiltmiyor ona baktim. Aracda kapi tarafinda islaklik yokken vites kolunun yanindanki tarafta yerde islaklik var o zaman ben yarin contaya bakarim tamirciye direk soylerim o halleder sorunu yani aracta doseme altinda filan su yok sadece ayak koyacak yerin sol tarafi islak baktik baktik bisey bulamadik. Yarin bi deneyecem. Tesekkur ederim smdiden.
|
|
![]() |
|
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Merhaba aynı sorun bende de vardi on doseme zemino islaniyodu baktim motor suyuda azalmis kaloriferpetegi delinmis degistirdim duzeldi
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Aytekin3333
Tesk ederim kardesim bgn sanayide onu da kontrol edecem hayirlisi ile.
|
|
![]() |
|
PARADOSK3327 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2015 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı PARADOSK3327
kardeş aynı sorun bende de daha yeni oldu arkadaşların dedigi gibi petek contalarını düzelttim peteğide radyatörcü ye götürdüm kaçırıyor mu diye de kontrol ettirdim radyatörcüye 10 tl verdim sök tak elektirikçiyede 30 tl verdim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |