|
p 307 için |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
İsmail
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2008 Saat 01:16 |
arkadaşlar p 307 için bodykit düşünüyorum ocak ayında yaptırıcam sizden istediğim bana begendiğiniz p307 bodykit resimlerinizi paylaşmanız... şimdiden tşkler
Düzenleyen havucC - 09 Aralık 2008 Saat 01:25 |
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
sana özel bi bady kit yaptırmak lazım alibeyköy saya yokuşunda SWORD TUNİNG diye bi mekan var işçiliği süper referans araçlarını gördüm ben istersen yardımcı olabilirim msn den görüşelim denizvfs98@hotmail.com
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Body Kit Modası Geçti.
Onun Yerine 5 cm Yay ve 17 / 18 Jant Angel Xenon Ledli Stop Daha Cazibeli Olur.
Body Kitli Araçlar Malesef Apache Muamelesi Görmeye Başladı.Halbuki Bir Tasarım ve Emek Olmasına Rağmen.
|
|
deniz_206
3. Vites 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
|
haklısın sencer abi
|
|
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|
Bu linkteki aracı daha önce gördün mü bilmiyorum ama bu aracın body kit i muhteşem..Ya bunun gibi göz alıcı birşey olsun yaptırdığın yada sencer abininde dediği gibi ince çizgilerle yap aracını yoksa hakikaten artık apachi gibi bakıyorlar...
Düzenleyen STARBURAKS - 09 Aralık 2008 Saat 09:26 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sencer abinin fikrindeyim 5cm yay + 17' güzel bir jant + cam filmi +angel ledli stop ile araç daha çekici bir hale gelebilir.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BU İKİSİ ÇOK GÜZEL DURUYOR ARAÇTA TAVSİYE EDERİM
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sencerin dediği çok doğru..
|
|
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
herkesin bildiği , görüp de sıkıldığı body-kitlerden uzak dur bence.
bunlar eski kasa 307 ler için.
ama body-kit düşünüyorsan en az 18 jant koy derim.
Düzenleyen individual - 09 Aralık 2008 Saat 13:18 |
|
İsmail
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tmm sencer abimin dediği dogru ama tamponlarda park ederken çizikler vardı babama deddim boyatcana bodykit yaptır diye ondan yani
|
|
Saro
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sıra dışı birşey düşünüyorsan ve apaci gibi klasik ön arka tamponlar olmasın diyorsan maslak K-T Autostyling derim
|
|
34 VF 8352 Fınısh...
VF Power(34VF8352) Bilen Bilir Bilmeyen Googledan Bakar:) |
|
İsmail
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
izmirdeyim abi ben ama tşk ginede....
Herkese ilgilerinden tşk ederim bodykit olayından wazgeçtik tamponlarımızı boyattık pasta cilamızı çektik beklemedeyiz artık :D para biriktirmeye başlaadım malum :) örenciyiz
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |