![]() |
|
206 Cam filmi Fikir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2014 Saat 20:20 |
Arkadaşlar Aracıma cam filmi yaptırcam ancak çok koyu olanlarınını sevmıyorum böyle belli belirsiz görüşü engellemicek bişeyler olsun istiyorum hemde dışardanda tatlı gözüksün istiyorum bazıları hepten yağlı boya ile boyamışsın gibi duruyor camı o koyulukta olan filmlerini sevmıyorum.Ben 1 Numara duşunuyorum ön cam harıç butun camlara ne dersiniz birde aracım 206 füme gibi gri renkte.206 sı olupta cam fılmı olanlar fotoğraf paylaşabılırlermı fıkır açısından birde 1 numara nasıl gözükür fikir istiyorum teşekkürler.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim aracimda yok fakat acik renk daha iyi hem sık duruyo hemde aracın ic temizligini belli eder
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bnde 2numara var sanirim ben memnunum yarin foto aticam ilk firsatta
|
|
206 Eskilerden gelen tutku ilk reklam... :)
|
|
![]() |
|
koray.turan ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1084 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Bana sorarsanizda aracin icinin gozukmemesi daha iyi
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotoğraf atarsanız sevinirim bende zaten aracın ıçının gozukmesını sevıyorum ama son zamanlarda rahatsız ettı bu durum benı belli belirsiz bir kıvamda bişeyler yapmayı duşunuyorum aracın ıçı dırek net gözükmesin istiyorum.
|
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
cam filmine alıstıktan sonra baska arabada kendimi akvaryumda gibi hissediyorum :)
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Cam filmi seven bir insanım ama aracım koyu renk olduğu için siyaha boğmak istemedim hiç düşünmedim yaptırmayı bugune kadar o yüzden hoşumada gidiyordu böyle ama sanırım ıçersının dışardan bakıldığında tam net gözükmemesi en iyisi olucak tatlı bir karartı vermeyi düşünüyorum :) |
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Benden onceki sahibi 3 numara cekmis filmi folyo gibi gunduz pek skinti olmuyoda gece aynalardan sadece araclarin farlari gozukuyo geri geri giderken cok sakat bi iki kere hafif dokundurdum tampobu :)
Bence ideali onler 1 arkaya istersen siyah folyo cek |
|
![]() |
|
zr'lmn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2014 Konum: muğla-yatağan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 434 |
Ben film cektirirken abi 2 numara cek dedim adam bizde numara olmuyor dedi on cam haric yanlara 2 numara ayarinda arka cama 3 numara ayarinda cekti ve gercekten cok guzel oldu. Arka camin biraz koyu olmasi iceriyi daha karanlik yapiyor ve daha iyi gorunuyor. Sende yanlara 1 arkaya 2 cektirebilirsin
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
nokia e72 ile çekmiştim aracımdan kalan tek foto :/ mukavva kartonmu bu demişti bir trafik memuru abimiz :) ama çok yakışmış devam et devam et diye eklemişti :)
![]() Düzenleyen yawruaslan - 26 Aralık 2014 Saat 09:58 |
|
i
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Ayni seyleri bende yasiyorum 2 numara olmasina ragman gece sikinti |
|
|
|
![]() |
|
serdaralısan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serdaralısan
valla kardeşim ben bursadayım bursada olanlar bilir belki geçen yıl aslan oto cama gittim eski camlarımı verdim üste 200 tl verdim çıkma cam verdiler ama orjinal renkli en azında ne ceza derdi var nede etrafımı görmemek gibi gündüzleri yakına gelince içerisi belli oluyor ama akşamları araç içinde kim var göremiyolar bile ama ben çok rahat dışarısını görüyorum içerden
|
|
change
|
|
![]() |
|
Siyah araca gidiyor zaten böyle olması çok güzel siyah olsa hiç düşünmem böyle yaparım görüşü bozması canımı sıkar ama yağmurlu havalarda buhar yapıyor camlar geçenlerde bir vatandaşı son anda gordum Allah korusun araç yenı çalışmıştı kalorifer açık ama ne fayda havlu ile bir iki kez sıldım bıraktım sonra bastım gidiyorum çokta hızlı değildim ama karşıdan karşıya bırı geçıyormuş zor sıyırdım son anda o yuzden yakışsada ön cam fılmıne karşıyım ön cam orjinal kalsın diğer tüm camlarada 1 numara çekeyım en ıyısı ben.koray206 ayrıca örnek için sağol senın aracına yakışmış ama benım araçta koyu olur bu renk o yuzden en ıyısı 1 numara olucak sanırım hemde görüş açısından.yarın uğrayıp örnek bakıcam bır kaç yerede.
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Rica ederim ne demek 2 numara geceleri sikintili gercekten
|
|
|
|
![]() |
|
1 numara için 70 ve 150 TL fiyatlar aldım.Nasıl sizce arkadaşlar ? Birde dükkanın birinde eleman ısrarla 2 numara çekelim diyor istemiyorum 1 numara yoksa elınde sağol ilgilendiğin için diyorum yok var ama çekmem ben rengi açılcak çektirdiğine değmez falan filan zor kurtardım kendimi ancak tonlarda farklılık var 70 TL diyenin 1 numarası bile koyu geldi gözüme :)
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı koray.turan
Ben 120tl e cektirmistim garantisi varsa yaptir
|
|
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Rengi siyah olsun usta bence o morumsu falan cekenler var hic yakistirmiyorum onlari
bide filmi cekince eger hava kabarciklari kalirsa film otursun cama gecer olmadi degistiririz diyolar garantisi var falan hikaye ne zamanla geciyo nede degistiriyolar arkadas puntosuna cektirmisti orfan tecrube oldu bize |
|
![]() |
|
Yok hocam garanti ye falan bakmam ben zaten bende o tarz şeyleri hikeye olarak goruyorum iş düzgün olsun garantiye kalmasın işimiz.Mor olanlar kalitesizler olanlar güneşten açılıyor artık onlardanda kalmadı pek en dandik malzeme bile mora dönmüyor çünkü onunda devri bitti insanlar yemiyor artık :) havalar biraz daha düzelsin yaptırıcam inşallah rezitanslar tek korkum geri kalanlar kabarsada hallolurda arka cam gerçekten sıkıntı.
|
|
|
![]() |
|
denizci33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
çok koyu yapma, kıl polise denk gelirsen yırtar.. ayrıca hafif olanlar muayneden hafif kusurlu olarak geçiyor, bilgin olsun... zaten senin araca aşırı koyu renk gitmez, komik durur.. altı şişhane üstü bilmemne gibi..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |