![]() |
|
aracimda abs varmi nasil ogrenebilirim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
crazysado ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı crazysado
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Aralık 2014 Saat 18:02 |
Peugeot 206 2005 model x design aldim aracta 2 airbag cd calar klima var bildigim ama abs varmi bilmiyorum kontagi acinca abs logosu cikmiyo 2005 model bi arabada nasil abs olmaz anlamis degilim diyorum ki pejolarda arac ozellikleri opsiyonlu mu konuyor ?
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
X desing te abs olması gerek, Anlamanın en kolay yolu frene sert bastığınızda fren pedalı titriyorsa abs vardır.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Halen ekonomi sinifi ticari duzey araclarda abs yi opsiyon koyuyorlar. Ben 2010 da 206+ i sifir aldigimda abs icin stil paket eklettim. Aracinizin sase numarasinin son8 hanesini atarsaniz bakayim. |
|
![]() |
|
millesim ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2014 Konum: ayvalık Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
(abs) lambası yoksa yoktur...
|
|
2010 308 1.6 HDİ MİLLESİM
|
|
![]() |
|
emre_65 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
bunu öğrenmenin bi kaç yolu var 50-60 km hızla ani frren yaparak tepkimeye bakabilirsiniz vurundu yapıyosa vardır kaput içinden teknik bilginiz varsa abs beyni varmı diye kontrol edebilirsiniz yada 50-60 km hızla trafiğe kapalı ve geniş bi yolda el freni çekin abs devreye girmek isteyeceğinden abs ikaz lambası yanar yada aracın altına arkadan bakın eğer tekerlerin için edoğru kablo yada ince hortum gibi bişey giriyosa abs vardır :) umarım açıklayıcı olmuştur :)
|
|
![]() |
|
suppor ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Frene abandiginda bu yolla kebarlarinda 1tl atip ayak masaji yapan aletler gibi pedal titriyosa abs vardir
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |