Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Ses Sistemleri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Teyp Önerisi var mı?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Teyp Önerisi var mı?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Teyp Önerisi var mı?
    Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2014 Saat 20:21
Pioneer teyp almaya karar verdim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

http://www.pioneer.eu/tr/products/25/121/61/overview.html

edit: link

Düzenleyen herry - 05 Aralık 2014 Saat 22:40
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
Yukarı Dön
suppor Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı suppor Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2014 Saat 22:57
Usta ben 200 tlye mhv 150 serisini aldim cdsiz çok memnunum tek anfi cikisli mono anti kabin 4 tanede sony 3 yollu hoperlor bana yetiyo dinleyende cok begeni bukadari fazla diyen bile oluyo :)
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2014 Saat 02:37
Orjinalini yazan: herry herry Yazdı:

Butun Pioneer modellerinin high cikislari 4*50w dir. En dusuk modelinde 2v luk bir cift RCA bulunur Sub olarak kullanilir.

Model yukseldikce bir cift daha rca eklenir. on ve arka/sub olarak kullanabilirsiniz. Modeli 5000 serilerine cikarirsaniz bu cikislar 3veya 4 volta cikar ki bu kalite acisindan onemlidir. 7000 serilerde ise 3 cift RCA 4v RCA cikisi vardir. Bu olasi ses sisteminde cok kaliteli bir ses almanizi saglar.

Bunun disinda model uzantisina bagli olarak SD-BT-UB 

SD sd kart yuvasina sahip model
BT bluetooth kitli model
UB USB li klasik model

bazi modeller birden cok ozelligi karsilayabilir.

Mixtraxx sarkiya bagimli veya bagimsiz olarak ekran ve tus renklerini degistirmeyi saglar.

Bluetoothlu modelleri tercih etmenizi tavsiye ederim. Babamin aracina taktim hatta forumda basligi da var. 6550BT modelini kullandim hem mixtraxx hemde 2v luk cift RCA cikisi var. Teybe ayni zamanda Vibe liteair optisound 8 slim aktif sub bagladim.

bu sene 6650BT modeli cikmis onu da bir akrabanin aracina taktim. 6550 ile arasinda tek fark panelinde ufak tefek krom detay var ve daha koseli.

Bluetooth kullanimi cok keyifli hem telefon gorusmelerini rahatca yapabiliyorsunuz hem de telefonda musik video v.s. dinleyebiliyorsunuz.

USB cikisi arkadan olani tercih edin derim. USB kullanimlarinda carpip paneldeki soketi kirabiliyor insanlar cok defa sahit oldum bouna masraf cikartiyor. Bunu arkadan uzatma ile kolayca cozebilirisniz.

Ses sistemi dusunuyorsaniz 2v tek cift RCA da isinizi gorur ama saglam ve kaliteli bir ses icin ena z 3 v ve 3 yol RCA tavsiye ederim. AMa yok amfi fln kullanmiycam direk teyp cikislari yeter dersneiz en dusuk model bile ayni kalitede ses verir.

Beklentileriniz ve butceniz neyse ona gore hareket edin derim.

9350SD kullaniyorum ciktigi sene aldim ve halen kullaniyorum bluetooth disinda eksigi yok cok kaliteli ve kullanisli bir teyp.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2014 Saat 05:00
Orjinalini yazan: Alicilik Alicilik Yazdı:

Butun Pioneer modellerinin high cikislari 4*50w dir. En dusuk modelinde 2v luk bir cift RCA bulunur Sub olarak kullanilir.

Model yukseldikce bir cift daha rca eklenir. on ve arka/sub olarak kullanabilirsiniz. Modeli 5000 serilerine cikarirsaniz bu cikislar 3veya 4 volta cikar ki bu kalite acisindan onemlidir. 7000 serilerde ise 3 cift RCA 4v RCA cikisi vardir. Bu olasi ses sisteminde cok kaliteli bir ses almanizi saglar.

Bunun disinda model uzantisina bagli olarak SD-BT-UB 

SD sd kart yuvasina sahip model
BT bluetooth kitli model
UB USB li klasik model

bazi modeller birden cok ozelligi karsilayabilir.

Mixtraxx sarkiya bagimli veya bagimsiz olarak ekran ve tus renklerini degistirmeyi saglar.

Bluetoothlu modelleri tercih etmenizi tavsiye ederim. Babamin aracina taktim hatta forumda basligi da var. 6550BT modelini kullandim hem mixtraxx hemde 2v luk cift RCA cikisi var. Teybe ayni zamanda Vibe liteair optisound 8 slim aktif sub bagladim.

bu sene 6650BT modeli cikmis onu da bir akrabanin aracina taktim. 6550 ile arasinda tek fark panelinde ufak tefek krom detay var ve daha koseli.

Bluetooth kullanimi cok keyifli hem telefon gorusmelerini rahatca yapabiliyorsunuz hem de telefonda musik video v.s. dinleyebiliyorsunuz.

USB cikisi arkadan olani tercih edin derim. USB kullanimlarinda carpip paneldeki soketi kirabiliyor insanlar cok defa sahit oldum bouna masraf cikartiyor. Bunu arkadan uzatma ile kolayca cozebilirisniz.

Ses sistemi dusunuyorsaniz 2v tek cift RCA da isinizi gorur ama saglam ve kaliteli bir ses icin ena z 3 v ve 3 yol RCA tavsiye ederim. AMa yok amfi fln kullanmiycam direk teyp cikislari yeter dersneiz en dusuk model bile ayni kalitede ses verir.

Beklentileriniz ve butceniz neyse ona gore hareket edin derim.

9350SD kullaniyorum ciktigi sene aldim ve halen kullaniyorum bluetooth disinda eksigi yok cok kaliteli ve kullanisli bir teyp.

valla Ali'cim ne denirki döktürmüşsün. çok faydalı oldu yazdıkların. pioneerda mixtraxx olayı cok hosuma gitti. BT olayı dedigin gibi güzel birsey. ufaktan bir ses sistemim var, ileride daha da büyütürsem elimde beklentileri karsılayabilecek bir teyp de almak istiyorum. deh x8500 bt ile deh 9500bt arasında kaldım, hemen hemen aynı ozellikler var, sd kart, bt ozelligi, cift usb (arkadan), iphone destegi ve senin de dedigin teknik özelliklere sahip, iki model özellikleri benzer olsada dıs dizaynlarında fark var, 85 olan daha spor duruyor, keskin hatları var, daha cok ışıklı fln. 95 daha agğır ve sade geldi gözüme. bu arada ön kapılarımda 16'' hertz hoparlor ve tweeteri var, arka tarafta hoparlor yeri cok ufak oldugundan 10'' pioneer var. bagajdada jbl bass anfisi ve subwoofer la destekliyor. fazla da bisi yapamam zaten, arka tarafta hoparlor koyacak yer bir tek orjinal yerleri onlarda 10cm den buyuk almıyor, belki ileride anfiyi büyütür, ön kapılardaki hoparlorleri guclendiririm. bir de deh 8400 bt diye bir model teyp var. bu bahsettigim model arasında ne önerebilirsin.
Yukarı Dön
ihsanozlesmis Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ihsanozlesmis Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2014 Saat 07:38

Şuana Kadar Sony,Kenwood,Pioneer,Jvc Kullandım...Hangisi Daha Üstün Dersen Hic Düşünmeden JVC Derim.Pioneerden Kat Kat Üstün.Tabiki Aynı Özellikli Olanlarını Karşılaştırırsak Eğer...Tabi Senin Bütcen Nedir Bilemiyorum Ama,JVC KD-R426 Al Hiç Düşünme Gerisini...Benimki Sadece Bir Tavsiye Ama Kesinlikle Dikkate Almanı Öneririm.JVC KD-R426 200-250 Arası Sıfırı Murtaş Garantilisini Al Hiç Sorunun Olmaz...
Olmadı Öyle Yaparız...
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2014 Saat 00:27
8500 ve 9500 un ozellıklerı bırebır aynı sayılır. Ben panelde cd gözünü sevmiyorum çünkü ekranı çok küçük gösteriyor. O yüzden 2011 de 9350sd aldım. O zaman bluetooth yaygın değildi olsa ekstrasını verirdim.

8400 eski model sadece iphone ve android uyumu farkı olabilir bir de görsellik farkı onun dışında sistemleri aynı 4*50mosfet çıkış 3x 4v RCA sd kart bluetooth v.s v.s

Ben imkanım olsa 9500BT alıcam ama elimdeki teybe kıyamıyorum çünkü pioneerin en şık ve kibar teybi. 9400 ve prs serisini anımsatıyor.
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
tigerland Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2014 Saat 00:58
1400ub iyidir ipod i phone uyumlu ipad ile kablonu tak indash gibi kullan derim bide tablet tutucu devam. sesi direk veriyo sisteme film aç harita aç, cd sd kart vs direk çöp.. direk playist kontrolü vs. kesinlikle tavsiyem. :)

Düzenleyen tigerland - 07 Aralık 2014 Saat 00:58
Yukarı Dön
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2014 Saat 01:00
youtube facebook istediğin sekmeden istediğini aç sistemden dinle izle.. ayrıca bluethoth gibi aynı anda dinele şarjın bitsin değil kablo ile dinle şarj olsun 1 saate cihaz full :) telefon çaldı duymama lüksün yok hoparlörlerden çalar telefon :) şu an aynı modelin yeni serisi çıkmış teknosalarda 1600 ub sanırım 249 tl gibi fiyatı var..

Düzenleyen tigerland - 07 Aralık 2014 Saat 01:04
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2014 Saat 02:05
Orjinalini yazan: tigerland tigerland Yazdı:

1400ub iyidir ipod i phone uyumlu ipad ile kablonu tak indash gibi kullan derim bide tablet tutucu devam. sesi direk veriyo sisteme film aç harita aç, cd sd kart vs direk çöp.. direk playist kontrolü vs. kesinlikle tavsiyem. :)

aracımda zaten son sistem indash takılı full tv navigasyon yok yok cihazda, insashın ekranına ps2 bile baglamıstım torpidodan :))
konsolda tarz degisikligine gidiyorum, o yuzden tablet fln baglamama gerek yok, ekran isinden sıkıldım biraz. sade bir pioneer takıp sadece müzik dinlemek istiyorum.
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2014 Saat 02:09

8500 ve 9500 un ozellıklerı bırebır aynı sayılır. Ben panelde cd gözünü sevmiyorum çünkü ekranı çok küçük gösteriyor. O yüzden 2011 de 9350sd aldım. O zaman bluetooth yaygın değildi olsa ekstrasını verirdim.

8400 eski model sadece iphone ve android uyumu farkı olabilir bir de görsellik farkı onun dışında sistemleri aynı 4*50mosfet çıkış 3x 4v RCA sd kart bluetooth v.s v.s

Ben imkanım olsa 9500BT alıcam ama elimdeki teybe kıyamıyorum çünkü pioneerin en şık ve kibar teybi. 9400 ve prs serisini anımsatıyor.

senin cihaz da cok şıkmış. tek farkı bt olmayışı ve usb girisini önden almaları olmus. bt özelligi guzel birsey tabiki fakat elindeki modeli harcamaya değmez gibi, bence çalıştıkça kullan elindekini.

dedigin gibi bende 9500 i düsünüyorum. cd nin önden girisinin ekranı ufalttıgını ben de fark etmistim, cok onemli. ve 8500 cok ışıklı oyuncak gibi duruyor. mesela senin teypin de durusu sade 9500 gibi.
Yukarı Dön
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2014 Saat 02:16

aracımda zaten son sistem indash takılı full tv navigasyon yok yok cihazda, insashın ekranına ps2 bile baglamıstım torpidodan :))
konsolda tarz degisikligine gidiyorum, o yuzden tablet fln baglamama gerek yok, ekran isinden sıkıldım biraz. sade bir pioneer takıp sadece müzik dinlemek istiyorum.

son sistem derken marka nedir ?
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2014 Saat 02:29

http://www.rsteknoloji.com/Necvox-DVA-6806HD-7-Indash-Navigasyonlu-Multimedya-Cihazi,PR-869.html

Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2014 Saat 02:41

senin cihaz da cok şıkmış. tek farkı bt olmayışı ve usb girisini önden almaları olmus. bt özelligi guzel birsey tabiki fakat elindeki modeli harcamaya değmez gibi, bence çalıştıkça kullan elindekini.

dedigin gibi bende 9500 i düsünüyorum. cd nin önden girisinin ekranı ufalttıgını ben de fark etmistim, cok onemli. ve 8500 cok ışıklı oyuncak gibi duruyor. mesela senin teypin de durusu sade 9500 gibi.

Benim teybi aldigim vakitlerde maalesef cok varyasyon yoktu. Bluetoothlu model var miydi bilmiyorum. Sd kart modaydi. USB hepsinde ondendi eski modellerde sonradan bu on paneldeki sikintilar cikinca once 8 yonlu tusu iptal ettiler sabite cevirdiler ve sonra da  USB leri arkaya tasidilar. 9500bt guzel tercih

Ses cikislari olarak ben sadece amfi ciksini kullaniyorum 3 yonlu 4v oldugu icin cok tatminkar. Alacagim teypte ayni zaten. Cok dert olursa auxdan bir tane bluetooth modul girerim olur biter. 

DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2014 Saat 04:22

Benim teybi aldigim vakitlerde maalesef cok varyasyon yoktu. Bluetoothlu model var miydi bilmiyorum. Sd kart modaydi. USB hepsinde ondendi eski modellerde sonradan bu on paneldeki sikintilar cikinca once 8 yonlu tusu iptal ettiler sabite cevirdiler ve sonra da  USB leri arkaya tasidilar. 9500bt guzel tercih

Ses cikislari olarak ben sadece amfi ciksini kullaniyorum 3 yonlu 4v oldugu icin cok tatminkar. Alacagim teypte ayni zaten. Cok dert olursa auxdan bir tane bluetooth modul girerim olur biter. 

çok şık duruyor, bu arada araban da tertemiz ve düzenli duruyor, maaşallah Clap
Yukarı Dön
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2014 Saat 05:13

http://www.rsteknoloji.com/Necvox-DVA-6806HD-7-Indash-Navigasyonlu-Multimedya-Cihazi,PR-869.html

güzel cihaz ama siz bu teybi sökünce ve pioneer takınca inanılmz fark olur pioneer indash kullandıysanız farkı bilirsiniz. özellikler güzel ama pioneer bağlayın farkı görün :) 5.1 ses dolby digital vs.vs pioneer rms olarak çok iyi bundan.. 

206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2014 Saat 13:56
Evet necvox indashi alirken dedigim gibi ozellikleri icin almistim, pioneer indashle ayni fiyatta olduklari halde ozellikleri cazip gelmisti, pioneer da tabiki ses farki yuksek oranda fark edicrktir. Multimedya olayina doydum, simdi sira sadelikte :) indash guzel bir olay ama ekran acikken 206da kalorifer peteklerini kapatiyor pionerde olsa necvoxda olsa yine o kalorifer petekleri kapanacak, yaza geri baglarim belki yazlari iyi oluyor ekran olayi :)
Yukarı Dön
herry Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı herry Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2014 Saat 15:08

9500BT de karar kıldım uygun fiyat arıyordum ki karsıma bir de 9650BT diye bir model cıktı. kafam karıstı daha üst bir model mi bu, ne farkı vardır bilgin var mı? almısken son model olsun istiyordum hangisi yeni bunların acaba?

Shocked
Yukarı Dön
erdemchetin Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı erdemchetin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2014 Saat 19:57
navitech nx 145r modeline bir bakın derim
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 29 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 309 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 34080 2 elbir55
konu icon 206, 206+ ve 307....3 Satır Yol Bilgisayarı Ekranı son mesaja git 103344 591 ersin61
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 568 3 Serdar102
konu icon Teyp Sessiz Modu son mesaja git 29927 15 Mehmetx
konu icon Al4 şanzıman hakkında bilmemiz gerekenler son mesaja git 53106 165 Fatih4624
konu icon 4 lü ikaz lamba hatası son mesaja git 1066 0 Hasan7478
konu icon 3008 - 2017 Allure P2563 Hata kodu. son mesaja git 16756 2 by_bozkurt
konu icon 2016 308 1.6 E-Hdi Classic Edition Plus son mesaja git 573 0 kralbaba22
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 430 0 aziz271
konu icon Peugeot 206 Otomatik Vites Geçişlerinde Vuruntu son mesaja git 386 0 Samet.akky
konu icon 308 1.6 Bluehdi marş esnasında sarsıntılı alıyor son mesaja git 16919 10 serdarcan34
konu icon Peugeot 1.6 Bluehdi N75 sorunu çözümü son mesaja git 1058 0 serdarcan34
konu icon Urban move airbag son mesaja git 516 0 Westbornova
konu icon 206 xt reset sorunu son mesaja git 3898 14 Buketstlmş
konu icon Maf Sensörü 4 kablonun voltaj degerleri son mesaja git 980 0 tulpar737
konu icon P2074 hatası 308 2012 model 1.6 vti son mesaja git 3179 1 Saido26
konu icon Uzaktan kumanda ile cam kapanma sorunu son mesaja git 34647 27 Muhammed1983
konu icon 508 Otomatik Park son mesaja git 1981 0 tayfuny1
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 APRIL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 4
serdarcan34 3
Westbornova 1
Samet.akky 1
aziz271 1
kralbaba22 1
by_bozkurt 1
Hasan7478 1
Fatih4624 1
Mehmetx 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English