![]() |
|
3 bin devirde 110 km |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
DeRyCK ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 362 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gayet normal, bir sıkıntı yok.
|
|
![]() |
|
10ur28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Quiksilver aracı olan kişilerden bilgi almak istedim... Farklı ise benim aracta sıkıntı var diyecektim kendi kendime...
|
|
206 quicksilver 1.6 16V 3K
|
|
![]() |
|
Efe-Pöjo ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
e normal işte ne sorun olacak ki? bakım yapmakla zaten bi ilgisi yok, vites kutusunun oranı böyle, ha debriyaj kaçırıyo olabilir onu da siz kendiniz deneyip anlayabilirsiniz burdan bişey diyemez kimse.
|
|
![]() |
|
10ur28 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
abi kimsenin yorumu yokmu ya?
|
|
|
|
![]() |
|
banada bir sorun var gibi geliyor... Bunu neden yapar... bakımı yapıldı arabanın bujiler yağ filtreler değişti
|
|
|
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
normal değil az. en az 130 olmalı.
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
benimde aynı şekilde devir ve hız ilişkisi..normaldir diye düşünüyorum
|
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
Herkese hayırlı günler... Benim sorum su 3 bin devirde iken hız ibresi 110 gösteriyor bu normal midir 5. viteste? Aracım 206 Quik
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |