![]() |
|
bu cihazı kullanan varmı?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2014 Saat 13:11 |
|
![]() |
||
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
50tl ye mekaniksiz teypler var bunla ugrasmaya degmez bence
|
||
![]() |
||
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
|
direksiyon kumandası da kullanılsın die bunu tercih ettik diğerleri pahalı
bide bu cihazı kullanırken aynı anda şarj oluyomu ?? yani kablosuda teyp in içine gidiyomu ??
|
||
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
||
![]() |
||
Samet Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Samet Çetin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Izmir'de bir arkadas direksiyon kumandasini kullanabilmek icin bir aparat satiyor 45TL bir de arkadasin dedigi gibi bir teyp alip 95-100TL ye guzel bir teyp elde edebirsin. Tercih senin tabi bizler alternatif sunuyoruz. Sarj filan ugrasmamis olursun. Navitech marka teyplet fena degil isini rahatlikla gorur.
|
||
![]() |
||
cafein___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cafein___
|
bu ya da aynı mantıkla çalışan bir şeyi 10 sene önce doblo vardı onda kullanmıştım.
kaseti takıp ordan çıkan kabloyu cd çaların kulaklık girişine takıyorduk. cd çalar sabit dursun diye birde aparat yaptırmıştım. Fakat en ufak bir sarsıntıda müzik kesiliyor hiç verim alamamıştım. Tabi geçen zaman içinde cd çalar ve bu alet ne kadar gelişti bilemem verim alınırmı bilmiyorum. Bir de kaset çalardan çıkan kablo cd çalara cd çalardan bir kablo çakmak girişine ortada acayip bir kablo kirliliği olmuştu.
Düzenleyen cafein___ - 29 Kasım 2014 Saat 16:49 |
||
![]() |
||
Cyrus35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 532 |
|
bende izmirde ikamet ediyorum. bu arkadaşa nereden ulaşabiliriz acaba ? tel, mail, site üzerinden ulaşıp şu aparatı alma imkanımız varmıdır ?
|
||
206 1.4 xr Safir Mavisi
206 1.4 hdi x-design 206 1.6 xs 16v 110bg Sanroof 206 1.6 xt Black Sanroof-Güncel 307 Technoplus 1.6 110bg 307 xT 1.6 110bg 2002 md. (güncel) |
||
![]() |
||
ihsanozlesmis ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Nevşehir/Niğde Durum: Aktif Değil Mesajlar: 153 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ihsanozlesmis
|
bende izmirde ikamet ediyorum. bu arkadaşa nereden ulaşabiliriz acaba ? tel, mail, site üzerinden ulaşıp şu aparatı alma imkanımız varmıdır ? [/QUOTE]ebay'da var kardeşim getittirebilirsin fakat bunun calısması için teybde w-r cıkışı olmalı diye biliyorum... Düzenleyen ihsanozlesmis - 30 Kasım 2014 Saat 01:52 |
||
Olmadı Öyle Yaparız...
|
||
![]() |
||
Samet Çetin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Samet Çetin
|
Evet w/r çıkışlı teyp olması gerekiyor bunun için. Ben size özelden telefon numarasını yazayım görüşün, sonucu bana da söylersiniz. |
||
![]() |
||
monalos ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2014 Konum: TOKAT-KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1021 |
|
pejo 206 aracıma aldım güzelde oldu elektronkçi oldugum için sarjıda teypden aldım teypden kasede geçirdiğimde içindeki kasette açılıyor şarj derdine son
|
||
![]() |
||
emre_65 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Mart 2014 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
|
kullandım sonunda teypten oldum :D film olmadığı için teyp bir süre sonra optik okuyucusunu kaybediyor :
![]() |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Uğraştırıyor bu tarz şeyler kaset adaptörü güzel ama kaset çalar kısa sürede bozuluyor fm tranmister ise öyle çekmesi zor onunla uğraşırken kafayı yersınız bence en iyisi yeni bir teyp almak yada pıonerın dıreksıyon kumandasıyla uyumlu teyplerınden alıp aparatla kuamnda kontrolüne devam etmek.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |