|
106 GTI Lastik seçimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
ykuyucu
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2008 Konum: İst-Bahçelievle Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2008 Saat 14:38 |
|
merhaba arkadaşlar aracım 106 GTI 3 gün önce aracım park halindeyken 2 potenza lastiğimi yanaktan bıçakmadılar :( Bridgestone potenza - Good Year F1 - Michelin Pilot lastikleri benim aracıma göre yani 185-5514 ebatlarda lastik üretmiyor çok kararsız ladım yardımlarınızı bekliyorum kararsız kaldığım için 2 çıkma lastik aldım şimdilik onlar ile geziyorum
ESAS SORUM İSE bi lastikçide 1 hafta kullanılmış kelepir LASSA İMPETUS var sizce İMPETUS nasıl bi lastiktir aracımda memnun kalırmıyım kullanan bilen arkadaşların önerisini bekliyorum
|
||
KiLL4You
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
lassa impetus iyidir kullananlardan duydum ama kullanmadım.
|
||
ykuyucu
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2008 Konum: İst-Bahçelievle Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşlar araştırmalarıma göre herkez bu lastiği öneriyor 106 için sizin fikirleriniz ?
TOYO 195/45 R 14 TL PROXES T 1R |
||
Peugeot 106 GTI (34 ZM 8783)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Aslında şu an eskisi kadar lastikler arasında kalite farkı kalmadı ben daha bugün 4 lastik aldım yağmurda denedim yol tutuşu baya iyi bence ekonomik olanını al :)
|
||
ykuyucu
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ne marka aldın arkadaşım
|
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Valla unuttum markasını endonezya malıymış :))
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bridgestone potenza
Sana tafsiye edecegim tek lastiktir 1 yıl kullandım hava bile basmadım desem dogrudur
fiatıda geçen hafta arkadaşım sordu 110,00 ytl tanesi.. |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ama bu lastiklerde ebat yok yaşar hocam ben bugün gittim sadece aldığım lastikte ebat vardı diğerleri 50 ye kadar
|
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
marshal matrac fiyatı uygunlar içinde iyidir
pahalı ürünlerde goodyear exalto veya f1 eagle , michelin energy saver olabilir.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2 si zaten eski 2 si başka marka 4 lastigi degiştirmen en mantıklı olanı... |
||
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Toyo lastikte çok iyidir..
İmpetusta iyidir
|
||
ykuyucu
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bridgestone potenza'da 185/55/14 yok şuan
|
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
aaa :) sen ne zaman gördün benim arabayı yaw eskilerin başka marka olduğunu nerden biliyosun :)
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
toyo t1r ıslakta felan bayağı başarılıdır.. eski lastiklerim lassa impetustu.. beton gibiydi.. hamuru sertti ama eski lastik olduğundandı sanırım.. iyi durumdaki impetus sürme imkanım olmadı..
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |