![]() |
|
206 DİREKSİYON TİTREME SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denizci33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Kasım 2014 Saat 16:12 |
selamlar Arkadaşlar;
foruma yeni üye oldum; 4 - 5 ay önce ilk kez 2008 model 206 otomatik vites 1.4 fever aldım. ilk aldığımda araç çok titreme yapıyordu; kronik sorun dediler yedik aldık; sonradan araştırınca kulaklarda sorun olduğunu gördüm; değiştirdim titreme falan kalmadı, 1 hafta önce kaloriferden içeri su gelmeye başladı; 3 gün öncede onu değiştirttim; değiştirmişken yağını-filtrelerini falan herşeyini değiştirttim arabada belirgin bir konfor iyileşmesi oldu. artık bağırmıyor. Şu an 2 sorunum var; 1- yokuşlarda çekişi zayıf geliyor; yani eğer atalet alıp yokuşa hızlı girmediysem; full gazla anca hızlanabiliyorum; standart basarsam 20yle anca çıkıyor. eğer ayağımda yumurta var gibi basarsam gaza yavaş yavaş hızlanıyor; vites geçişleri çok frene basmassam vuruntu vs yok. ama trafik olunca ani vuruntular var. bu bir sorunmudur; normalmidir? ilk kez otomatik vites kullanıyorum; hatun için aldık özellikle o yüzden emin olamıyorum.
2- mesela otobandayız; bastım gidiyorum ; 120-130u gördüm; giderken sorun yok; ama hafiften frene basmaya başlayınca direksiyon titremeye başlıyor; fren disk balatalar iyi dedi usta. ön salıncaklarda boşluk vsde yok dedi. bu da acaba normalmidir? Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Not: orjinal 206 2008 model ön far satılık veya kiralık ; sadece 2-3 günlüğüne lazım; Muayene için. kiralamak isteyene 50 tl veririm. satılık görüşülür. ilgisi olanlardan özelden yazabilir.
|
|
![]() |
|
78peugeot78 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Ekim 2014 Konum: KARABÜK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 78peugeot78
![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun:2:ya balans vardır lastiklerde yada akslardandır.. sorun:1 eğerki akslar motor kulakları alt motor son takozu bakıldı ve sağlam ise benimde yaşadığım lanet olası bir sorundur şanzıman içindeki dişlilerden yapıyo..
Düzenleyen 78peugeot78 - 13 Kasım 2014 Saat 17:37 |
|
![]() |
|
denizci33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizci33
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yalnız şanzımanla ilgili herhangi bir hata almadım; hata kaydına baktırdım; o da yok. Araçta herhangi bir hata sinyali uyarısı vs yok kesinlikle. dediğin gibi dişlilerdeyse sorun nasıl çözebiliriz?; benim kafama takılan her otomatik vitesli 206lar bu şekildemidir; o yüzden emin olamadım; daha önce otomatik vitese elimi sürmediğim için tuhaf geliyor.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |