![]() |
|
307 CC Almalımıyım ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Umut Türkmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2014 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Umut Türkmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2014 Saat 18:43 |
Öncelikle tüm forum üyelerine kardeşlerime büyüklerime selam olsun...
22 Yaşındayım Eskişehirde yaşıyorum, Daha önce 2 Adet Ford Focus 1 HB Sportrend Kullandım. İkisinide sattıktan sonra Bmw 318İS 1993 Model Araç Sahibi oldum. Bu ayın 15. ' de aracımın satışını veriyorum. Uzun süredir gözlediğim 307 CC ' i Alacağım Bana bu aracın artısı eksisi almalımıyım o fiyata değermi peugeot club bana bir fikir akıl verir misiniz ? |
|
Memleket yeşil çam gibi her köşede bir artist..
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yerinde bir secim, pejonun cc serisi alınabilecek en hesaplı ve şık cabrio arabalardır.
307 cc lerin suan piyasa degerlerini bilmiyorum fakat cc kullanıcı olarak tavsiye ederim. pek bir eksisi olmaz senin icin, artısını da üst açıkken kullanınca fark ediceksindir. keyifi herseye deger zaten. motor ve boya isine zaten baktırırsın her araba gibi o ayrı fakat tavanının saglam olmasına dikkat et, satıcının yanında aç kapa bolca, sorun cıkmadıgından emin ol. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 307cc var 2005 model 2 senedir bende ve hala ilk günkü gibi seviyorum aracımı.30000 tl civarına alınabilecek en uygun ve en sportif cabrio araç 307cc dir kesinlikle. motor kaporta vs her araçta oldugu gibi kontrol edersin sorun değil. ama tavan fitil ve tavan açıldıgında bagaj arası bakalitleri kontrol et saglam olsun. aracı almadan bir oto yıkamaya sok ve su tuttur su alıyormu diye kontrol et. elektronik arızası varmı ona bak. arıza ışıklarına bak yanıyormu diye. motor seçeneği olarak ne düşünüyorsun bilmiyorum ama 1.6 da alsan 2.0 da alsan manuel al otomatik alma. otomatikler kronik sorunlu genelde vuruntu yapıyor ve lpg de sorun çıkarıyor. aklıma gelenler bunlar kafana takılan bişey olursa tekrar sorarsın. şimdiden hayırlı olsun.
|
|
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc |
|
![]() |
|
Umut Türkmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kasım 2014 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Umut Türkmen
İkinizinde yorumlarına çok teşekkür ediyorum. Sizden birşey öğrenmiş oldum alırken en az 3-4 kere açıp kapatcam Tavan fitili dediğiniz aynı normal bir araçta cam fitilinin olduğu yer sanırım yanlısım yok ? bakalitler tam nasıl nerde ne işe yarıyor biraz daha açarsanız cunku nıyetlendım bu ay ıcınde buyuk ıhtımal alacağım 3-4 kere açıp kapatcam oto yıkamaya sokcam fitiline baktırayım otomatik almayacağım zaten bakaleti biraz daha açar ve aracınızın eksılerını dusunup baska neye baktıracağımı detaylı yazabılırmısınız ? ve birde ne olursa mutlaka arabayı almaktan vazgeçmeliyim ?
|
|
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tavan fitili denen sey, tavanın ön cam arka cam ve yan camlarla birlestigi aralıklardaki fitiller, çürüme olmasın, kopuk parcalanma fln olmasın. ne olursa almaktan vazgeceyim dersen, iyice bir bak icine sinmez ise vazgec. araba cok aceleci olma.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Umut Türkmen
Arabada aceleci değilimdir hatta almadan önce yeterınce bilgi toplamadan araca bakmaya dahi gitmem anlayacağın bilgilerinize ihtiyacım var fitil durumunu tamamen anlamıs bulunuyorum. Bakalit nedir onuda bi açıklama sansınız varmı acaba ? ve birde 307 cc ' de rollbar varmı ?
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |