![]() |
|
Yağmur sensörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
syz33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2014 Saat 09:26 |
|
Herkese selam...
Öncelikli yağmur sensörü ile ilgili sorunlar var ama benim ki biraz farklı o yüzden yeni konu açmak istedim. Yağmur sensörü aktif olduğu zaman silecek çalışıyor bazı zamanlar camın ortasında duruyor. Otomatikten çıkartıp manuele alıyorum bir üst hıza ondada bazen yapıyor. Bazen sinyal verince bazen selektör yapınca anlamadım koldamı bir temassızlık var aracın yazılım ile ilgili bir sorunmu var anlamadım. Bu arada sinyal kolumda klasik sıkıntı var kol gevşekliği o etkilemez diye umuyorum. İlgili arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
|
||
![]() |
||
syz33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Güncel
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ucanturk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Haziran 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
|
izninizle bende bir ekleme yapmak istiyorum konuyu dağıtmadan; far sensörünü nasıl aktif ediyoruz, auto ya almak yeterli mi ?
|
||
![]() |
||
|
Farları yaktığınız kolun üstünde bir düğme var en başında ona bir süre basılı tutuyorsunuz aktif oluyor
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|
Farları yakmadan,kontak anahtarı II konumundayken far kolundaki düğmeye basılı tutun, Bip sesi gelince işlem tamamdır
![]() |
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|
Ben koldan diyorum, Benimde sinyal kolu sinyal yanarken,temassızlık ve farların sönmesi şeklinde tepki veriyordu. Dediğiniz sıkıntı benzer sanırım.Sonuçta sensör bile olsa devreyi tamamlayan kol.
|
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
||
|
Farların otomatik yanması
işlevi devreye sokmak ya da çıkartmak için anahtarı aksesuar konumuna getiriniz, aydınlatma kumandasını 0 konumuna getiriniz, 2 saniyeden fazla ucuna basınız. Aynen böyle yazıyor katalogda
|
||
![]() |
||
|
Evet aynı sıkıntılar bende de var aslında bir gün sökecem tamamen ince işçilikle bir el atmaya çalışacam ama sonunda ne kadar ince olur bilemiyorum...
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |