![]() |
|
Peugeot 106 Su |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
PEJO106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2014 Saat 18:12 |
|
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Forumda uzun ve gizli araştırmalarım sonucu bir pegout 106 almaya karar verdim herkese teşekkürler.
Şimdi arabayı yeni aldım ama yinede çok eksik bilgilerim var. Onları sormak istiyorum. Öncelikle ilk yaşadığım error şu: araba'nın suyunu nereden kontrol ediyoruz :D ön kaputta bir sileceklerin suyu için hazne var. Bir direksiyon işareti üzerinde olan bir kapak var bir de radyatör kapağı var. Aracın suyunu nereden kontrol edip su takviyesi yapıyoruz acaba? Bilgisi olan varsa çok sevinirim. Diğer arabalara bakıyorum ayrı bir su deposu var aracın suyu için ama bunda göremedim.. Teşekkürler. |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
KAPUT MANDALININ HEMEN ÖNÜNDEKİ YERDEN RADYATÖR SUYUNU KOYABİLİRSİN...
SAĞ FARIN ORADANDA SİLECEK SUYUNU EKLERSİN..
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
PEJO106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2014 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
Aşağıdagösterdiğim yerden değil mi üstad? yanlış bir yere koymayalım ama geçen gün tamirci oradan antifriz koymuştu da. ![]() |
||
![]() |
||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
|
EWET ORASI TABİKİ ANTİFİRİZ KOYULCAK RADYATÖRÜ KORUSUN SU DONMASIN DİYE ...
|
||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
||
![]() |
||
|
XR Mİ ARABA ???
|
||
SHQIPTAR
||
![]() |
||
|
Evet |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Gösterdiğiniz yer doğru yerdir radyatör suyu burdan kontorl edilir burdan eklenir.Direksiyon işareti olan kapak direksiyon hidroliğinin bulunduğu haznedir.Bence siz bu tarz işlemleri öğranmeye bakın ama henüz işi bilen birine bırakın çünkü bunları bilmenin dışında bu işlerle ilgili daha bir çok bilgiye sahip olmanız lazım ve bu tecrübeyle yani zamanla olucak birşey kolay gelsin.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
smiley ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
|
Hocam uzun arastirmayi anladim da nie gizli bir arastirma yaptiniz ![]() |
||
![]() |
||
muro_60 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2012 Konum: Tokat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 929 |
|
![]() Düzenleyen muro_60 - 29 Ekim 2014 Saat 17:41 |
||
peugeot 307 xt premium
|
||
![]() |
||
|
:) gizi araştırma derken üye olmadan yani :D dışardan okuyordum o gizlilik :) |
||
![]() |
||
CrimsonChild ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CrimsonChild
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
suyu arkadaşın gösterdiği yerden koyuyoruz ama o su koyulan hazne zamanla kirlendiğinden suyun doluluk oranı görünmüyor , Nasıl kontrol ediyorum diye merak edenlere "İnce demir bi çubuk sokup ıslaklığına göre müdahale de bulunuyorum " :D
|
||
1999 / 106 1.4i XR / ATEŞ KIRMIZISI.
|
||
![]() |
||
Walpalmer ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Walpalmer
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
merhabalar Peugeot 106 xr 98 model aracım var atiker marka LPG'li Benim arabadaki sorun benzinde çalışıp lpg'ye geçiş yaptığında istop ediyor bazende çalıştırmada sorun yaşıyorum bu sorunu yaşıyan varsa yazabilir mi
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |