Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Peugeot 106 Su

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 106
Forum Tanımlaması: Peugeot 106, 1991'den 2004'e kadar Fransız otomobil üreticisi Peugeot tarafından üretilen süper mini grubundaki efsane otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=37141
Tarih: 22 Ağustos 2025 Saat 12:57
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Peugeot 106 Su
Mesajı Yazan: PEJO106
Konu: Peugeot 106 Su
Mesaj Tarihi: 28 Ekim 2014 Saat 18:12
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Forumda uzun ve gizli araştırmalarım sonucu bir pegout 106 almaya karar verdim herkese teşekkürler.

Şimdi arabayı yeni aldım ama yinede çok eksik bilgilerim var. Onları sormak istiyorum.

Öncelikle ilk yaşadığım error şu: araba'nın suyunu nereden kontrol ediyoruz :D ön kaputta bir sileceklerin suyu için hazne var. Bir direksiyon işareti üzerinde olan bir kapak var bir de radyatör kapağı var. Aracın suyunu nereden kontrol edip su takviyesi yapıyoruz acaba?

Bilgisi olan varsa çok sevinirim. Diğer arabalara bakıyorum ayrı bir su deposu var aracın suyu için ama bunda göremedim..

Teşekkürler.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: outlaw
Mesaj Tarihi: 28 Ekim 2014 Saat 18:37
KAPUT MANDALININ HEMEN ÖNÜNDEKİ YERDEN RADYATÖR SUYUNU KOYABİLİRSİN...
SAĞ FARIN ORADANDA SİLECEK SUYUNU EKLERSİN..

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant
185/50/14 toyo proxes t1r

Mesaj Tarihi: 28 Ekim 2014 Saat 18:46
Orjinalini yazan: outlaw outlaw Yazdı:

KAPUT MANDALININ HEMEN ÖNÜNDEKİ YERDEN RADYATÖR SUYUNU KOYABİLİRSİN...
SAĞ FARIN ORADANDA SİLECEK SUYUNU EKLERSİN..

Aşağıdagösterdiğim yerden değil mi üstad? yanlış bir yere koymayalım ama geçen gün tamirci oradan antifriz koymuştu da.

Mesaj Tarihi: 28 Ekim 2014 Saat 18:50
EWET ORASI TABİKİ ANTİFİRİZ KOYULCAK RADYATÖRÜ KORUSUN SU DONMASIN DİYE ...

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesaj Tarihi: 28 Ekim 2014 Saat 18:50
XR Mİ ARABA  ???

-------------
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc
Laguna lip
omp kule gergisi
GTI jant

Mesaj Tarihi: 28 Ekim 2014 Saat 18:58
Orjinalini yazan: outlaw outlaw Yazdı:

XR Mİ ARABA  ???

Evet

Mesajı Yazan: samet206
Mesaj Tarihi: 28 Ekim 2014 Saat 19:47
Gösterdiğiniz yer doğru yerdir radyatör suyu burdan kontorl edilir burdan eklenir.Direksiyon işareti olan kapak direksiyon hidroliğinin bulunduğu haznedir.Bence siz bu tarz işlemleri öğranmeye bakın ama henüz işi bilen birine bırakın çünkü bunları bilmenin dışında bu işlerle ilgili daha bir çok bilgiye sahip olmanız lazım ve bu tecrübeyle yani zamanla olucak birşey kolay gelsin.

-------------
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı...

Mesajı Yazan: smiley
Mesaj Tarihi: 29 Ekim 2014 Saat 14:12
Orjinalini yazan: PEJO106 PEJO106 Yazdı:

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Forumda uzun ve gizli araştırmalarım sonucu bir pegout 106 almaya karar verdim herkese teşekkürler.

Şimdi arabayı yeni aldım ama yinede çok eksik bilgilerim var. Onları sormak istiyorum.

Öncelikle ilk yaşadığım error şu: araba'nın suyunu nereden kontrol ediyoruz :D ön kaputta bir sileceklerin suyu için hazne var. Bir direksiyon işareti üzerinde olan bir kapak var bir de radyatör kapağı var. Aracın suyunu nereden kontrol edip su takviyesi yapıyoruz acaba?

Bilgisi olan varsa çok sevinirim. Diğer arabalara bakıyorum ayrı bir su deposu var aracın suyu için ama bunda göremedim..

Teşekkürler.

Hocam uzun arastirmayi anladim da nie gizli bir arastirma yaptiniz

Mesajı Yazan: muro_60
Mesaj Tarihi: 29 Ekim 2014 Saat 17:40
Orjinalini yazan: smiley smiley Yazdı:

Teşekkürler.

Clap

-------------
peugeot 307 xt premium

Mesaj Tarihi: 29 Ekim 2014 Saat 20:09
Orjinalini yazan: smiley smiley Yazdı:

Teşekkürler.

:) gizi araştırma derken üye olmadan yani :D dışardan okuyordum o gizlilik :)

Mesajı Yazan: CrimsonChild
Mesaj Tarihi: 30 Ekim 2014 Saat 13:46
suyu arkadaşın gösterdiği yerden koyuyoruz ama o su koyulan hazne zamanla kirlendiğinden suyun doluluk oranı görünmüyor , Nasıl kontrol ediyorum diye merak edenlere "İnce demir bi çubuk sokup ıslaklığına göre müdahale de bulunuyorum " :D

-------------
1999 / 106 1.4i XR / ATEŞ KIRMIZISI.

Mesajı Yazan: Walpalmer
Mesaj Tarihi: 26 Nisan 2020 Saat 04:11
merhabalar Peugeot 106 xr 98 model aracım var atiker marka LPG'li Benim arabadaki sorun benzinde çalışıp lpg'ye geçiş yaptığında istop ediyor bazende çalıştırmada sorun yaşıyorum bu sorunu yaşıyan varsa yazabilir mi  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net