![]() |
|
ust kapak degisti buji yagliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
enginpolat46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enginpolat46
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2014 Saat 16:59 |
Selam arkadaslar aracim 206 1.4 feline benzinli 2006 model once motor kitledi diye konu acmistim aracin ust kapagini siteden bi arkadastan tedarik ettim taslama yapildi contalar takildi motor toparlandi bana maliyeti 1200 lirayi gecti
Motor kitleme sebebi sibob kesmis yuvasi pistona baski yapinca kitlemis motoru Tamirci arkadas ust kapak sokuluyken pistonu bana gosterdi buraya biraz vurmus dusen parca dedi ama bir sorun cikaracagini sanmıyorum dedi motoru toparladi 20 30 km gittim yalniz arac gitmiyordu sanki birsey tutuyormus gibi sanki el freni cekili gibi normal yokusta 1. Viteste bile zorlanıyor tekrar goturdum araci calistirdi arac beyaz duman atmaya baslamis bujileri soktueler o bana gosterdigi kilitlemeye sebeb olan gozdeki buji yaglanmis Simdi bana diyor ki bu piston segman kirmis onun icin yaglama yapiyor pistonla segmani tek olarak bulamazmisim Takim olarak almam lazimmis bana 1000 ile 1500 arasi bir masraf gorunuyor diyor sizce ne yapabilirim bana bi yardım edin lutfen... |
|
![]() |
|
enginpolat46 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2014 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enginpolat46
![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde buji yagli mecbur eve goturdum araci arac 4 bin deviri gecmiyir hemen kesici devreye giriyor
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Keşke motoru toplamadan önce pistonun boşluğuna baksaydı şimdi tekrar tekrar boşyere işçilik yapılacak.Engin abi eğer gömleklerde sıkıntı yoksa 1 tane bozuk olan piston değişir 2. el fiyatı tek olarak 50 tl 4 pistonada segman yapılır onunda fiyatı 150 tl motor yağı ve filtresi tekrar değişir silindir kapak contasınıda tekrar değişmek zorundasın yanı parçaların maliyeti toplamda 300 tl tutar gerisi işçilik adamla otur konuş bence
|
|
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usta neden bakmadan kontrol etmeden toplamış motoru o halde. Şimdi bir daha işçilik parası alacak yazık günah yaa. Geçmiş olsun çok üzülerek takip ediyorum.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Aslında kendi hatası değil mi ustanın... Zaten söylemiş piston biraz vurmuş diye... İşin içinde olan o sen nerden bileceksin değişsin mi yoksa sorun çıkarmaz mı? Ne günlere kaldık... Sök tak sök tak...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı enginpolat46
Benzin dokup yakacagim son care arabayi :)
Yapan usta 1000-1500 servisi 1800 2000 arasi masraf cikariyor. |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |