|
RADYATÖR FANI COK SIK ÇALISIYOR |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
eneskaleli35
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı eneskaleli35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2014 Saat 14:44 |
arkadaslar 207 sportium aracım var radyatör fanı hararet göstergesi normal de iken bile calısıyor yada aracı stop ettirdikten sonra calısmaya baslıyor(hararet gostergesi normal değerde ) sebebini bilen varmı yardımcı olabilrmi
|
|
suppor
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben cok az devreye giriyodie sikayetciyim baskasi cok giriyo die neguzel iste aracin hararet yapmaz benzinliyse dizelden daha cok girer
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
207 nin fanı 2 devrelidir, düşük enerjide çalışan genelde çabuk devreye girer ve araç çalışmazkende devam eder, normal. hele izmir sıcak yer olduğundan iyi bile.
|
|
uluhanmert
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2014 Konum: balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uluhanmert
|
selam arkadslar benım de u fanla bı sıkıntım var pejo 106 xs otomatık vıtes ıkı tane fan var araaba ısınıncaa fan acıılıyor ıkısı bırden oan arabaa guc kesıyor yanı elektırıgı emıyorr kesıkkesık gıdıyor gaza az dokunmayla bogulur bayılır gıbı olyor fan susunca araba performansa gırıyor ılkın bır fan sonrakı evrede 2. fan calısası gerekmezmı yada fana gıden elektırıgın yolunumu degssek acaba bakalım bayramdan soraya kaldı
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
106da 2 fAn olmassı garip geldi bana. sonradan takılmış olmasın ? resmi varsa koyar mısın merak ettim.
|
|
uluhanmert
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Eylül 2014 Konum: balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uluhanmert
|
vallahı bende ılkdefa gordum bır aracada ıkı fan ustada baktı ıkı fan var dedı bakalım arabam su an evde degıl en kısa zamanda rsım atarım . aracın yani kısaca sorunu su dur kalkklarda harerek yarıya dayanındca facn calsıyorr fan decvreye gırınce normalde az duzluge cıkıp hızlansan gecıyor ama cıkamadıysan yan mekan musaıt degılse araca az bı gaz verınce araba gucten dusuyor meburen az daha ıdare gaz basmadan fan susuyor hızlanma oluyor .bayramdan sonra tek fan deneyecem bencede sızmıd sız pejolarda 2 fan olmaz deyınce kıllandım tek fan deneyelım
|
|
uluhanmert
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uluhanmert
|
azcık nete baktım ıkıfanlı bı pejo buldum bende anlamadım bu ısıresımde var
Düzenleyen uluhanmert - 04 Ekim 2014 Saat 22:56 |
|
kaderim@61
1. Vites 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
|
kardeşim merhaba 106 ların özellikle 1.6 motorlarında çift fan bulunur bunun sebebi motorun güçünden çok çabuk ısınmasından buna dayanarak da çabuk soğuması lazım bu yüzden çift fanlıdır orjinalde var senin sorununsa
büyük ihtimal şarz dinamosundan kaynaklanıyor aküyü çekiyor aracın ateşleme düzenini bozuyor inşallah halledersin kolay gelsin |
|
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|
uluhanmert
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uluhanmert
|
tesekkurler ınsallah
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |