|
Çekiş in Düşmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
607 3.0 V6
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 607 3.0 V6
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2014 Saat 00:02 |
merhaba arkadaşar.peugeot 607 3.0 V6 benzinli aracım var.araç ısındıkça
çekişin düştüğünü hissediyorum.hele klimayı açınca bu daha da fazlalaşıyor. gerçi klima 207 beygirlik aracı ne kadar etkiler bunuda bilmiyorum. araçta lpg var.bunun sebepleri ne olabilir?yardımcı olursanız sevinirim.
|
|
Peugeot 607. More feline than ever!
|
|
suppor
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Nasi bi cekis anliyisiniz varsa bilmiyorum artik 207 hp biznapalim 68 hp
|
|
607 3.0 V6
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 607 3.0 V6
|
yok ilk viteste bi anda 3bin deviri gören araç ısındıkça bi anda güç kaybediyor.zorlanıyor
|
|
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ısınan motor doğal olarak soğuk haline göre tepkisizleşir fakat sizin yaşadığınız şey bir anda oluşmuşmuş bir şeyse onu belirtmelisiniz . yoksa soğukken her araç daha iyi çeker.
|
|
607 3.0 V6
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 607 3.0 V6
|
ustaya sordum aksine sıcakken daha iyi kaçar diyor.nasıl desem sanki araca 4 5 kişi binmiş gibi ağırlaşıyor.
|
|
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
daha önceleri ısınınca yapmıyorduysa şayet yeni başlamış bir sorun olabilir, ama aracı daha yeni alıp bunun farkına vardıysanız ve de çekiş kaybı inanılmaz boyutta değilse normal diye düşünüyorum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |