![]() |
|
308 direksiyon sertliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
telepati ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2014 Saat 16:38 |
Dün arabayı bir arkadaşa verdim geldiğinde direksiyon çok sert sorun mu var dedi. Dedim aldığımdan beri böyle. Özelliği diye düşünmüştüm hep çünkü direksiyon hidrolik yağı sonuna kadar dolu ve araba ile ilgili herhangi bir sıkıntı da yaşamadım bu konuda.
bilgisi olan var mı acaba direksiyondaki sertlik normal mi ?
|
|
2012 308 1.6 e-HDi
|
|
![]() |
|
telepati ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
güncel :)
|
|
2012 308 1.6 e-HDi
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben aracı aldığımda bana da direksiyonu çok sert geldi ama zamanla alıştım ( alışmam uzun sürdü ) siz aracı alalı ne kadar oldu?
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
3-4 ay kadar. yani dönüyor direksiyon ben problem etmedim ama arkadaş hemen böyle bir şey söyledi. sonrasında bi accent kullandım direksiyonu çok rahat geldi :)
|
|
2012 308 1.6 e-HDi
|
|
![]() |
|
gogly35 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 744 |
evet bende focus ve astra kullanmış birisi olarak onlara kıyasladığım zaman 308 direksiyon sert geliyor ama yapacak bişey yok
![]() |
|
308 VTI // 2009
|
|
![]() |
|
serviste sordum bugün problem yok dedi. noramlmiş. 207 lerde çok yumuşak abi dedi :)
|
|
2012 308 1.6 e-HDi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |