![]() |
|
Benzin Pompası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GreenArmy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GreenArmy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2014 Saat 15:44 |
Merhaba arkadaşlar geçen gün arabaya kontak verdiğimde çalışmadı gıy gıy gıy diye sesi alıyorum ama çalışmıyor bazende bir kaç saniye çalışıp stop ediyor mahallede elektrikçi arkadaş benzin pompasından dedi arabayı gazda çalıştırdı şuan gaz butununa basılı tutup öyle çalıştırıyorum bursada bir yere sordum biz komple yeni takıyoruz dedi başka yere gittim içini değiştiriyoruz 240 lira dedi bu konu hakkında bilgisi olan arkadaş bir yol gösterebilir mi tamir eden bir yer var mıdır bursada
|
|
![]() |
|
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çıkmacılardan benzin pompasının motorunu satın alıp taktırabilirsin. 40-50 TL bişey çıkması
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Sıfırı 240 tl olan bişeyi neden 40-50 ye versinler ki.... Keşke verseler..
|
|
![]() |
|
seyhanak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 12 - Mayıs - 1982 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2009 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
Benzin pompasının motoru diyorum arkadaşım. Set olarak değil |
|
![]() |
|
koray ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2011 Konum: YER Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
kardeş pompanın içinde kömürü var 70 tl oyanmış. benmde başıma geldi 1 ay önce . 20 da el emeği aldı. oldu. deponda en az 50 tl lik benzin olsun yoksa bir müddet sonra yanıyor.
|
|
![]() |
|
GreenArmy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GreenArmy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için valla usta 150 lira ya hallederim dedi büyük ihtimal sizin dediğiniz gibi yaptı araçla işe gidip geldiğim için fazla bekleyemedim yaptırdım artık dikkat ederim ben pek benzin atmıyordum arabaya tekrar teşekkür ederim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |