![]() |
|
lastik basinci |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emresensoy307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2014 Saat 14:51 |
Arkadaslar yaklasik bir ay once 2006 model 1.4. 90 hp 16 walf aldim bu arcin on ve arka lastik basinci kac olmali opette 195/65/15 36 gosteriyodu bu dogrumu
|
|
206rc
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
![]() ![]() ![]() ![]() |
36 Biraz fazla benim ölçülerde aynı 31 basıyorum yazın başında bende Opetteki tabloya bakıp 36 basmıştım sonuç çok kötüydü. Sağdan soldan gelen rüzgar arabayı alıp götürüyordu nerdeyse havada gidiyormuş gibi olmuştu :)
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
175/65/14 orjinal 206 lastıklerıne önlere 32 ve arkalara 31 olmak şartıyla basıyorum en ıyı konforu bu şekılde alıyorum ben bu lastık ölçulerınde.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
murat savran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 46 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat savran
Bu başlık altında bu konunun ne işi var?
Arkadaşlar lütfen uygun başlık altında açalım yeni konuları
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
en doğru lastik basıncı şoför kapısında yazan fabrikanın belirledği rakamdır. tabi lastikler orijinal boyutta ise.
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |