![]() |
|
ACiLLLL |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2014 Saat 21:13 |
şöför koltuğunun olsa kalorifer peteği dicem ama yınede soğutma sıvısı o dokulen buyuk ıhtımalle başka ne olucak yaz mevsimindeyiz sonuçta soğutma su sevıysını kontrol edın eksılme varmı bu şekılde bırazdaha arzanına dını koymuş olursunuz hem geçmış olsun araç sattırcak bır durum değil ama bunlar olan şeyler...
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
pisagor_206 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pisagor_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2gün öncede paylaştım sag taraf yer döşemesinin altı göl gibi ben klimanın giderinden şüpheleniyorum acill tanıdık dömeci yada kaportacı kim anlıyosa söktürcem tak dedi artık canıma varsa sağlam anlayan bi usta arkadaşlar lütfen vicdanım el vermiyo aracı böylede satmak istemiyorum avrupa yakası
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |