|
208 GTi kullanan var mı ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Advantan
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: Erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2014 Saat 03:14 |
Son 2 aydır PUG 208 1.4 urban soul ile büyük keyif alarak yolculuk yapıyorum ancak artık motor yetersiz gelmeye başladı birazda dizel kullanmak istememin amacı ile 1.4 hdi almış bulundum ancak artık hem iki kapılı olması hemde 200hp lik canavar motorun bulunması beni cezbetti , yakın süre zarfında sanıyorum 1 -2 hafta içinde , 208 gti alacagım
ancak önceden kullandıgım 156hp thp ds3 de yağ eksiltme sorunu vardı 2 hafta kullanmama rağmen bunu yaşamıştım ve satmıştım aracı bu araçtada aynı problemler mevcut mu ? kullanan var mı acaba , şuanda almayı düşündüğümde pek araç kalmadı 208 gti sınıfına göre diğer araçlardan kat kat üstün çıkıyor vazgeçmekte istemiyorum |
|
Citroen C4 1.6 120HP VTi Confort Plus - Citroen DS3 1.6 156HP THP Dsport - Peugeot 208 1.4 70HP HDi Urban Soul Special Chrome Pack
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |